Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Verzegelen van de vuilwatertank? Geef uw mening!

vuilwatertank
Gepubliceerd op 2 juli 2021

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bereidt een wijziging van het Besluit activiteiten leefomgeving voor. Die wijziging is gericht op het verzegelen van de vuilwatertank. Dat moet lozing van ongezuiverd toiletwater in de toekomst voorkomen.

De meningen over de haalbaarheid en de wenselijkheid van het verzegelen van de vuilwatertank lopen nogal uiteen. Om tot een gewogen besluit te komen houdt de overheid een internetconsultatie. Iedereen kan op deze wijze zijn of haar visie delen met het ministerie over het voorgenomen besluit. Voor watersporters is dit een uitgelezen mogelijkheid om te reageren.

Deelname

Wie wil reageren of meer over het besluit wil weten kan hier klikken. De internetconsultatie staat online tot en met 3 september 2021. Eerder publiceerde Motorboot al artikelen met betrekking tot de wetswijziging. Deze vindt u door op deze link te klikken en op de tags onder ‘Mogelijk interessante artikelen:’ onderaan deze pagina.

Verzegelen van de vuilwatertank
Verzegelen van de vuilwatertank.

 

Eerder werd de Nederlandse jachtbouw Industrie al geconsulteerd. Benieuwd naar hun opstelling in deze kwestie? Klik dan hier.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar