Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Juryleden gezocht

Juryleden gezocht
Gepubliceerd op 22 april 2024

Help de Boot van het Jaar te kiezen

Oproep aan alle liefhebbers van het water en de maritieme wereld! Wil je deel uitmaken van iets bijzonders? Meld je dan nu aan als jurylid voor de Boot van het Jaar verkiezing! De organisatie van de Hiswa te water zoekt namelijk een enthousiast jurylid voor drie categorieën: Sloep en Tender, Motorboot en Zeilboot.

Als jurylid krijg je de unieke kans om proef te varen met de nieuwste én meest innovatieve boten op de markt. Jouw deskundige oordeel zal een belangrijke rol spelen bij het bepalen van de winnaars in elke categorie. Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart ben je ook uitgenodigd voor de feestsavond van de Hiswa te Water, waar de winnaars feestelijk worden bekendgemaakt. Wil jij jouw passie voor boten delen en een rol spelen in het kiezen van de beste boten van het jaar? Meld je dan nu aan als jurylid voor de Boot van het Jaar verkiezing!

Hoe gaat dan?

Alle watersport- en aan watersportgerelateerde bedrijven zijn uitgenodigd om kandidaten voor te dragen voor deze awards. Voordrachten dienen vóór 1 juli 2024 te worden ingediend. De juryleden gaan de voorgedragen boten, personen en bedrijven beoordelen en maken een shortlist voor alle categorieën. Elke shortlist bestaat uit genomineerde boten, personen of bedrijven. 

De genomineerde boten worden op 24 en 25 augustus (in het weekend voor de Hiswa te Water) door de juryleden beoordeeld. Op dinsdagavond 27 augustus 2024 worden de winnaars van Boot van het Jaar verkiezing in Lelystad bekend gemaakt. Wie meer wil weten over de criteria waaraan het publieksjurylid met voldoen? Bekijk dae video en onze website www.bootvanhetjaar.nl

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar