Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Lankhorst Taselaar distributeur Hempel Yacht

Lankhorst - uitgelicht
Gepubliceerd op 6 november 2021

Lankhorst Taselaar is vanaf 1 september distributeur voor Hempel Yacht in de Benelux. De retail verfproducten van Hempel Yacht bestaan uit antifouling, lakken, primers en aanverwante producten voor de pleziervaart.

Lankhorst

Lankhorst Taselaar is een internationale groothandel van watersport gerelateerde producten. Vanuit het hoofdkantoor in Heerenveen en het filiaal in Rheine (DE) levert Lankhorst Taselaar BV meer dan 15.000 verschillende producten aan watersportwinkels en watersport gerelateerde bedrijven in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland, Spanje, Finland en Denemarken. Vanuit het magazijn in Heerenveen (Nederland) worden de alle goederen verstuurd aan klanten door heel Europa.

Samenwerking

“We zijn erg blij dat Lankhorst Taselaar, Hempel Yacht heeft toegevoegd aan hun portfolio. We verwelkomen hun als een partner in ons distributienetwerk in de Benelux. Hun goede bekendheid in de markt, kennis van de watersportindustrie gecombineerd met een uitstekende logistieke dienstverlening die ze hun klanten bieden, zijn een aanwinst voor de watersportindustrie in de Benelux.“, aldus Hans Kaak, sales manager van Hempel Yacht. 

Lankhorst

Jarno Berkhof, general manager bij Lankhorst Taselaar is ook blij met de nieuwe samenwerking:  “We zijn heel blij dat we wederom een sterk A-merk mogen toevoegen aan ons portfolio. Hempel heeft een sterke reputatie als een innovatieve producent van kwalitatieve antifouling, lakken, primers en aanverwante producten. Voor de Nederlandse en Belgische markt misten we dit in ons aanbod. We zijn erg verheugd dat we onze klanten nu een nog completer portfolio kunnen bieden. Op deze manier zijn we echt een one-stop-shop voor onze klanten.”

Watersportartikelen

Naast het merk Talamex, welke een breed scala aan watersportartikelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding bevat, is Lankhorst Taselaar distributeur van vele internationaal gerenommeerde merken als; Abus, Attwood, Aqua Signal, Besto Reddingsvesten, BEP, Bison, Boss Audio, Clam Cleat, Coelan, Den Haan, Dometic, Duracell, Eno, Facnor, Forma, Fortress, Freeman, Gardena,  HYE, Lahnakoski, Lewmar, Marco, Marinco, Mariner, Mastervolt, Pfeiffer, PSP, Ronstan, Sika, Stazo, TBS, Trem, Ultraflex, Wema, Whale, etc.

Voor meer informatie: www.lankhorst-taselaar.nl

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar