Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Smartmarine hoofddistributeur Europa Quark-elec

Smartmarine hoofddistributeur Europa Quark-elec
Gepubliceerd op 30 april 2022

Na een succesvol jaar als distributeur in Nederland is Smartmarine hoofddistributeur Europa geworden van Quark-elec. Hiermee komen de producten zoals de AIS Transponders, AIS receivers en wifi multiplexers van de Britse fabrikant direct beschikbaar op de gehele Europese markt.

Smartmarine staat voor ‘Smart, affordable & simply connected’. Afgelopen jaar heeft Smartmarine naar eigen zeggen laten zien dat de producten van Qark-elec goed aansluiten op de wensen van de Nederlandse en Belgische markt. Volgens Smartmarine zijn de producten van het Britse merk kwalitatief uitgebreid voor een lage prijs. Daarom heeft Quark-elec mede aangemoedigd door de Brexit Smartmarine verzocht hoofddistributeur in Europa te worden.

Inmiddels is de samenwerking met Quark-elec geïntensiveerd. Zo komen volgend jaar een draadloze windmeter set en een multifunctioneel display op de markt. Smartmarine is komend jaar actief aanwezig op de Europese markt. Niet alleen via haar eigen kanalen, maar ook via dealers en installateurs. De internationale website is bereikbaar via www.smartmarine.store en www.smartmarine.fr.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar