Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Media en Motorboot

Portret van vrijwilligers in de watersport

Portret van vrijwilligers in de watersport
Gepubliceerd op 19 april 2024

Voor een artikel in Motorboot zoekt de redactie vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de watersport. Zo willen we laten zien wat voor een enthousiaste club mensen op en rond het water bezig is met watersport.

We zoeken vrijwilligers die op wat voor manier dan ook hun tijd steken in de watersport. Met een verzameling portretten van deze vrijwilligers willen we de grote verscheidenheid aan vrijwilligerswerk in de watersport laten zien en gelijk ook de enorme bijdrage die zij leveren aan het plezier dat we met zijn allen beleven aan de watersport. We weten dat veel van onze lezers actief zijn in hun verenigingshaven en tegelijk zijn we juist ook op zoek naar al die andere vrijwilligers: de steward op een sluis, vaarinstructeur voor kinderen, penningmeester van een bootclub, redder bij de KNRM of organisator/medewerker van een watersportevenement. Ben jij of ken jij zo’n vrijwilliger, dan zouden we graag een foto ontvangen van hem/haar en een korte uitleg over het vrijwilligerswerk en de motivatie. Dus graag vertellen waarom het zo leuk is om juist dit vrijwilligerswerk te doen? De tekst en de foto kunnen worden opgestuurd naar redactie@motorboot.com o.v.v. ‘Vrijwilliger met hart en ziel’. Graag insturen voor 31 mei 2024.

Portret van vrijwilligers in de watersport
Portret van vrijwilligers in de watersport
Portret van vrijwilligers in de watersport

Vrijwilligers in de watersport: van havenmeester tot het onderhoud en varen met varend erfgoed tot redders van de KNRM. (Foto: Janny Polak)

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar