Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Motorboot Mei 2024

Motorboot mei 2024
Gepubliceerd op 19 april 2024

Toekomstbestendig

Het thema van Motorboot mei 2024 is ‘Toekomstbestendig’. Onder die noemer nemen we de dieselmotor onder de loep. Deze blijven gebruiken kan de eerste stap naar duurzame vergroening zijn. De elektromotor is dat niet per se. Verder kijken we met open blik naar watersportproducten. Er zijn er heel wat die milieuvriendelijk zijn, niet onder doen voor hun minder milieuvriendelijke equivalent en net zo makkelijk te verkrijgen.

Verder in Motorboot Mei 2024

Verder is het weer tijd voor de Watersport Uitagenda, boordevol leuke en opvallende evenementen op en aan het water op een rij. In de rubriek Techniek met Thom wil Thom wat meer comfort aan boord van zijn boot ‘Opa Hein’. Voor deze aflevering zet hij de voormontage uiteen die nodig is voor de inbouw van een waterdruksysteem voorzien van hydrofoor en boiler, een dekwaspomp, een airconditioning, nieuwe omvormers en laders en een nieuwe motor.

Verder twee testverslagen van de Beneteau Antares 12 en nieuwkomer Navan C30 én een vaarimpressie van de Mulder Favorite 1700 Anniversary Edition. En natuurlijk vaarverslagen, waaronder een fijne dagtocht van Lobitih naar Wageningen, het tweede deel van een mooie avontuurlijk expeditie langs de Noorse kust en een de slotaflevering van de tocht over het Albert- en Willemskanaal in Limburg. Ook de vaste rubrieken als Kombuis, de column van Gabriël van Seumeren, Man/Vrouw en Mail en Motorboot bieden weer veel leuks. Kortom: weer een nummer ramvol leesplezier.

Cover Motorboot Mei 2024

Motorboot mei is vanaf vrijdag 26 april verkrijgbaar. Kijk nu alvast in de webshop en pre-order.
Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar