Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot

Havenonderzoek Motorboot Magazine

Staat uw haven al in het Motorboot Havenoverzicht? 

Heeft u een fijne jachthaven en zou u dat graag aan iedereen die vaart willen laten weten? Dan is het Motorboot Havenonderzoek een kans om uw inspanningen beloond te zien. Elk jaar publiceert Motorboot het Havenonderzoek. Daarin staan de havens die dat jaar door passanten zijn beoordeeld. Na een verblijf in de haven geven zij rapportcijfers voor onder meer: de aanloop en het ontvangst, voorzieningen, het sanitair, de sfeer en de prijs/kwaliteitverhouding.  

Het onafhankelijke onderzoek is in 2014 opgezet door de redactie van Motorboot en begon met de abonnees van het blad die de havens beoordeelden. De redactie vraagt nu ook aan havenbeheerders om het Motorboot Havenonderzoek bij al hun passanten onder de aandacht te brengen. Uit de twintig vragen waarbij een cijfer van 1 tot 10 wordt gegeven, ontstaat en zorgvuldig en genuanceerd oordeel. Dit komt dan in het Havenoverzicht dat Motorboot jaarlijks zowel in het magazine als online publiceert. Zo krijgt ook uw haven een plek in het grootste havenonderzoek van Nederland en België!

Onder meer WSV De Gors in Arkel bracht afgelopen vaarseizoen het Motorboot Havenonderzoek al onder de aandacht. Hun gasten ontvingen bij aankomst een QR-code die rechtstreeks toegang gaf tot het onderzoek op motorboot.com. Zo gaven maar liefst zestig passanten online hun beoordeling. Het zou geweldig zijn als uw jachthaven het voorbeeld van havens als WSV De Gors volgt. Om het u gemakkelijk te maken is er kant-en-klaar promotiemateriaal met QR-code dat u kunt gebruiken. Vul onderstaand formulier in en download het promotiepakket.

Promotiepakket voor de jachthavens

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
E-mailadres(Vereist)
Privacy(Vereist)

Initiatief 

Het Motorboot Havenonderzoek is een initiatief van de redactie van Motorboot en beoogt een goed beeld te geven van de ‘havenstand van zaken’ in Nederland en België. Het is een aanvulling op de alom bekende ANWB Wateralmanak. Daarin kunnen passanten wel lezen welke faciliteiten een haven heeft, maar staat niets over de kwaliteit van de haven. Het havenonderzoek geeft hier invulling aan. Omdat elke passant zijn persoonlijke indruk geeft, zet de redactie in op zo veel mogelijk beoordelingen zodat er een goed, evenwichtig en onafhankelijk beeld ontstaat van elke deelnemende haven.

Wilt u weten hoe het Motorboot Havenonderzoek eruitziet? In het havenpromotiepakket vindt u ook het Motorboot Havenonderzoek 2023.

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar