Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

SRF en Durlo gaan samenwerken

SRF en Durlo gaan samenwerken
Gepubliceerd op 28 november 2018

Vanwege de toenemende vraag naar schilderwerk in jacht- en scheepsbouw hebben Scheepsbouw- en reparatie Friesland (SRF) en Durlo Jachtschilders besloten samen te gaan werken. Vanaf heden besteedt SRF alle schilderwerkzaamheden uit aan Durlo. 

SRF en Durlo gaan samenwerkenSRF en Durlo zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet. Erik Herder van Durlo Jachtschilders: “Deze samenwerking biedt beide bedrijven veel kansen. We kunnen aan een veel grotere vraag voldoen door de uitbreiding van onze schilder- en spuitloodsen. Daarnaast zorgt SRF voor het liften en transporteren van de schepen tot 120 ton. We pakken alles aan met dezelfde passie voor het vak en zorgen gezamenlijk voor een prachtig eindresultaat.”

Klaas Koolhof, mede-eigenaar van SRF, vult aan: “We werken al vele jaren met Durlo en zij hebben onze projecten altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Met deze exclusieve samenwerking kunnen we de kwaliteit van ons schilderwerk nog beter borgen. We kunnen nu schilder-, spuit- en plamuurwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord uitvoeren. Ook behandeling van onderwaterschepen is geen probleem. Daarmee bieden we onze klanten nu een nog completere service.”

Durlo krijgt de beschikking over een schildersaccommodatie van 400 m2 en een spuitafdeling van 180 m2 op het terrein van SRF aan de Koningsweg in Harlingen. Daarnaast behoudt het bedrijf ook de eigen accommodatie aan de Kanaalweg aan het Van Harinxmakanaal.

 

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar