Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Noviteiten

ASA Boot Electro distributeur Molabo

Elektromotoren met laag voltage
Gepubliceerd op 17 januari 2024

Elektromotoren met laag voltage

Het Duitse Molabo produceert elektromotoren met een laag voltage en toch een hoog vermogen. ASA Boot Electro is de nieuwe distributeur voor Nederland en België voor Molabo. De Duitse fabrikant ziet in deze samenwerking een belangrijke stap voor Molabo om binnen Europa verder te groeien.

Molabo produceert zowel inboard als outboard elektromotoren. Daarnaast levert het bedrijf een uitgebreid assortiment aan systeemoplossingen met componenten van Mastervolt, waaronder de MLI Ultra 24/6000 LFP accu. Eén van de meest recente noviteiten van Molabo is de Aries R50. Deze elektrische buitenboordmotor levert 50 kW bij 48 volt. Dit veilig te hanteren systeem maakt installatie en onderhoud eenvoudig en maakt de toepassing van hoge voltages aan boord overbodig. De Aries R50 is leverbaar als een compleet plug & play systeemoplossing, voor nog meer installatiegemak. De elektrische outboard ontving in november vorig jaar een nominatie voor de DAME Awards in de categorie ‘Propulsion & Dynamics’.

Twan Bogert, directeur/eigenaar van ASA Boot Electro is enthousiast over de toevoeging van Molabo aan het assortiment. “De producten van Molabo passen bij onze missie om de beste maritieme producten te bieden voor onze klanten. Wij geloven in Molabo’s visie op elektrische voortstuwingsoplossingen en dragen graag ons steentje bij in de stappen die gezet moeten worden naar een duurzame en efficiënte toekomst voor de watersport.”

Elektromotoren met laag voltage
Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar