Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Noviteiten

Dry Bags voor droge spullen

Dry Bags voor droge spullen
Gepubliceerd op 19 juni 2023

De Lightweight Dry Bags van Sea to Summit beschermen je spullen tegen water en vocht. Ze zijn ideaal om je spullen te organiseren en op te bergen: licht, compact, sterk en slijtvast. Onmisbaar bij allerhande outdoor activiteiten en natuurlijk heel praktisch voor aan boord.

De Dry Bags voor droge spullen passen op plekken waar kratten en gewone tassen niet passen. Met de rolsluiting wordt de tas zo groot of klein als nodig is. De ovaal gevormde bodem zorgt ervoor dat de tassen makkelijk rechtop blijven staan. En als het nodig is kan de tas ergens aan bevestigd worden met behulp van de D-ring.

Dry Bags voor droge spullen
AfbeeldingLightweight Dry Bags van Sea to Summit
Ecologisch verantwoord

De nieuwe Dry Bags van Sea to Summit worden geproduceerd van bluesign® Approved, gerecycled 70D nylon materiaal. Dat betekent dat de tassen zijn geproduceerd onder de strengste voorwaarden op het punt van duurzaamheid, veiligheid en gezondheid. Ze zijn uitgevoerd met een FPC-vrije, waterdichte ‘durable water repellent’ finish en hebben waterdichte naden: dubbel gestikt en geseald. Ook de rolsluiting is waterdicht en afgewerkt met een PU coating. De coating aan de binnenkant is wit om de zichtbaarheid te verbeteren en juist ook kleine spullen bij weinig daglicht te kunnen vinden.

Maten en kleuren

De Dry Bags zijn apart en als set verkrijgbaar in verschillende maten variërend van 1,5 tot 35 liter. De tassen zijn uitgevoerd in verschillende, opvallende kleuren om gecodeerd opbergen te optimaliseren. Er is ook een First Aid uitvoering en een versie met helder venster om makkelijk in de tas te kunnen kijken.

De Lightweight Dry Bags van Sea to Summit zijn verkrijgbaar bij diverse outdoorwinkels.

Meer informatie: Sea to Summit

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar