Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Nieuwe boten

Nieuwe Rand kleinste in serie

Nieuwe Rand kleinste in serie
Gepubliceerd op 25 mei 2023

De nieuwe Breeze 20 van Rand Boats is de kleinste in de serie motorboten van de Deense werf. De lichtgewicht polyester boot is uit te rusten met een elektromotor of benzinemotor.

Volgens Rand Boats is de Breeze 20 bijzonder gebruiksvriendelijk, dankzij zijn doordachte indeling. De net geen zes meter lange boot heeft banken rondom een picknicktafel aan de voorzijde van de stuurconsole. Zo is ook de schipper sociaal betrokken bij het gezelschap dat meevaart. Door de tafel te laten zakken en extra kussens te plaatsen is ook een groot zonnedek te creëren. Onder de banken zijn grote bergruimten, waar alle losse spullen aan boord onder zijn op te bergen. Achter de stuurconsole is een bank waarvan de leuning is om te klappen. Zo is de tweepersoons stuurbank te transformeren tot loungebed.

Kleinste Rand in serie
Lichtgewicht

De boot weegt slechts 595 kg. Dit maakt de polyester lichtgewicht niet alleen heel geschikt voor elektrische voortstuwing, hierdoor is de boot ook heel goed trailerbaar. Voor wie in alle rust met de Breeze 20 wil kunnen cruisen, is de boot leverbaar met een Torqeedo 6 of 12 elektrische buitenboordmotor. Wie snel wil kunnen varen, kan de nieuwe kleinste boot in de serie van Rand Boats bestellen in combinatie met een Mercury 60 of 115 pk benzinemotor.

Technische specificaties Rand Breeze 20

Afmeting(lxb): 5,99 x 2,10 m
Gewicht: 595 kg
Rompmateriaal: polyester 
Motorisering: elektrisch of benzine buitenboordmotor

Meer informatie: Rand Boats

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar