Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Motorboot juni 2023

Motorboot juni 2023
Gepubliceerd op 18 mei 2023

Vertier na het varen

Het thema van het juninummer is ‘Vertier na het varen’. Zo vertellen lezers wat ze graag doen na een dagje varen als de boot netjes tegen de kant ligt. Yvonne Zwaan zocht en vond niet-alledaags waterspeelgoed. Jolanda Schneider en het Motorboot Lezerspanel verdiepten zich in de elektrische vouwfiets en tot slot stelde Ellen Groenveld voor ons de Watersport Uitagenda 2023 samen.

De beluchter en de koekoek

In een blokje ‘Techniek’ komt de beluchter aan bod: wanneer heb je er een aan boord, waarom heb je er een aan boord en hoe onderhoud je hem? Thom zet een een nieuwe koekoek op zijn boot ‘Opa Hein’ . Een wat…? Hij legt uit wat het is en hoe hij die klus aanpakt. Verder drie vaartochten waaronder een dagtocht van ‘s-Hertogenbosch naar Breda van Pim van der Marel. Rudy Vendelbosch doorkruist tussen de buien door Zuid-Holland. Natuurlijk drie testverslagen met drie heel verschillende boten, waaronder een elektrische hoogvlieger, Italiaanse RIB en een exclusieve boot ‘Made in Holland’.

In de vaste rubriek ‘Watermerk’ stappen we aan boord bij de Pollardvaarders en in ‘Man/Vrouw’ varen Arie en Caroline met een Super Lauwersmeer uit 1993. In haar column ziet Marjolein wat ‘goed geïnformeerd zijn’ kan doen met je vaarplannen, in ‘Kombuis’ vertelt Sabine Kuik hoe je een echte Franse gallette bakt.

Motorboot juni 2023 is vanaf 26 mei verkrijgbaar. Kijk nu alvast in de webshop voor een pre-order.

Motorboot juni 2023

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar