Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Motorboot januari 2024

Motorboot januari 2024
Gepubliceerd op 22 december 2023

Motorboot Januari 2024 verschijnt later dan aangekondigd. Niet op vrijdag 22 december, maar vrijdag 29 december komt het eerste magazine van het nieuwe jaar uit. Abonnees kunnen het blad al wel online lezen. Dat kan door in te loggen via de website waar het blad onder ‘Alle magazines’ klaar staat. Klik hier als abonnee voor een directe link naar het magazine. Niet ingelogd? Voer dan je e-mailadres en wachtwoord in.

Met het Motorboot Havenonderzoek

In Motorboot januari 2024 staat het Motorboot Havenonderzoek. Veel meer lezers dan voorheen liepen in 2023 met het digitale beoordelingsformulier in de hand rond op de havens die ze bezochten. Het geeft weer een goed beeld van de bezocht jachthavens. Ook in januari een vooruitblik op Europa’s grootste indoor watersportbeurs: Boot Düsseldorf. En natuurlijk een vooruitblik op de European Powerboat of the Year Awards, die daar worden uitgereikt. Valt er een Nederlandse werf in de prijzen? Dichter bij huis onderzochten we de prijsbepaling van HVO100 als alternatief voor klassieke fossiele brandstoffen. Waarom is een minder milieubelastende en meer duurzame brandstof nu nog zo duur en hoe ontwikkelt de prijs zich aan de pomp?

Verder in Motorboot januari 2024

Verder in dit nummer de vervolgdelen van de toervaartverslagen ‘Tour de Somme’ door Vlaanderen en Noord-Frankrijk en de ‘Ommelandvaart’ die door de Duitse staten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen voert parallel aan de Nederlandse grens. De dagtocht voert over het Kanaal door Walcheren en eindigt in het historisch rijke Middelburg. In de drie testverslagen allemaal snelle jongens: de foilende Edorado 8s, de grote veelbelovende Fairline Phantom 65, en de Italiaanse Lilybaeum Levanzo 25. En natuurlijk de vaste rubrieken. Zo werpt Gabriël van Seumeren in zijn column zijn eigenzinnige licht op de modekleuren in de watersport, vertelt Thom in ‘Techniek met Thom’ hoe hij een boegschroef plaatst en vertellen in Watermerk de leden van de Pilotclub over hun eigenzinnige boten.

Motorboot januari 2024 is vanaf vrijdag 29 december verkrijgbaar. Kijk nu alvast in de webshop en pre-order.
Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar