Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Events

Linssen Yachts Spring Edition Boat Show

Linssen Yachts Spring Edition Boat Show
Gepubliceerd op 9 mei 2023

Linssen Yachts organiseert van 1 t/m 7 juni de Linssen Yachts Boat Show – the Spring Edition. Tijdens deze open dagen kunnen geïnteresseerden de showroom bezoeken en diverse nieuwe en gebruikte jachten bekijken.

Tijdens de Linssen Yachts Boat Show – Spring Edition kunnen bezoekers diverse modellen uit de Grand Sturdy, SL en Variotop®-serie bekijken. Bovendien staat er tijdens de open dagen een team van deskundige adviseurs klaar. Zij kunnen alle vragen beantwoorden en advies geven over de aanschaf van een jacht, onderhoud, ligplaatsen, verzekering et cetera. Linssen biedt geïnteresseerden tijdens de voorjaarsshow de mogelijkheid tot een proefvaart met een ervaren schipper. Zo kunnen de verschillende mogelijkheden en functies van het jacht worden ontdekt en de vaareigenschappen en geluidsniveaus worden ervaren. 

75-Edition modellen

Linssen Yachts werkt naar het jubileumjaar 2024 toe met de “75 Edition”-modellen. Tijdens de aanstaande show wordt meer informatie gegeven over deze bijzondere serie motorjachten met geheel eigen kleurstelling en stijl.

Linssen-jacht huren

Op diverse locaties in Europa zijn Linssen-jachten ook te huur bij de Linssen Boating Holidays®-partners. De partners van LBH vertellen tijdens de voorjaarsshow graag over hun vaargebied, wat er allemaal te beleven valt op het water en welke types jachten beschikbaar zijn.

Linssen Yachts Spring Edition Boat Show
AfbeeldingLinssen Yachts Spring Edition Boat Show
Praktische informatie

De lente editie van de Linssen Yachts Boat Show is van 1 t/m 7 juni dagelijks te bezoeken van 10.00 – 16.00 uur. Locatie: Linssen Yachts, Brouwersstraat 17 in Maasbracht.

Zie ook www.linssenyachts.com

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar