Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Events

Gratis Haven Event bij Eldorado

Gepubliceerd op 8 april 2024

Tweede editie na succesvol eerste event

Jachthaven Eldorado houdt op 1 juni het Gratis Haven Event. Bij de haven in Plasmolen aan de Mokerplas is iedereen van harte welkom vanaf 10.00 uur.

Voor de tweede keer wordt dit gratis evenement voor alle watersporters uit de regio en ver daarbuiten op het terrein van ruim 5.000 vierkante meter van Jachthaven Eldorado. Natuurlijk is er een watersport- en lifestylemarkt en een botenshow op het water. Diverse liveoptreden gedurende de dag zorgen voor een goede sfeer en entertainment. Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht bij de foodtrucks en de bar. Voor de bbq-liefhebber is er een speciale barbeque, maar wel vooraf inschrijven voor deelname. En het festijn wordt afgesloten met een liveoptreden van een coverband.

Gratis Haven event bij Eldorado

Gratis Haven Event bij Eldorado aan de Mokerplas.

Jachthaven Eldorado

Jachthaven Eldorado aan de Maas in Plasmolen, Limburg, is een van de grotere jachthavens in de regio. “Met bijna 500 vaste ligplaatsen, duizenden passantenovernachtingen, 3.500 vierkante meter winterstalling, een eigen boatshop en professionele werkplaats met Volvo Penta-dealership, kunnen wij met trots zeggen dat Jachthaven Eldorado staat voor professionaliteit en een gewilde hotspot is,” aldus de organisatie.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar