Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

KNRM heeft de ‘Leukste stand van Boot Holland 2017’

Gepubliceerd op 15 februari 2017

KNRM heeft de 'Leukste stand van Boot Holland 2017’De stand van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is door de lezers en volgers van Motorboot uitgeroepen tot ‘Leukste stand van Boot Holland 2017’. Het hele KNRM- team nam op de laatste beursdag van een leuke attentie in ontvangst uit handen van Hélène Roskam van Motorboot. Bovendien krijgt de KNRM een hele pagina in Motorboot Magazine cadeau.

Als standhouder weten ze bij Motorboot wat er komt kijken bij het hebben van een stand op Boot Holland. Voor elke deelnemer is het een arbeidsintensieve onderneming, die alleen rendeert als iedereen zijn beste beentje voor zet en zes dagen aaneen schittert. Wat daar allemaal voor nodig is ontgaat menig bezoeker.

Alle standhouders in het zonnetje zetten lukt Motorboot niet, maar de bezoekers met extra aandacht voor de stand en standhouders op pad sturen kon het magazine wel. Daarom werd voor het eerst de verkiezing ‘Leukste stand van Boot Holland’ gehouden. Bezoekers die deelnamen werden erop gewezen dat de prestatie van een stand meetelde, maar dat de klantvriendelijkheid zo mogelijk nog belangrijker is: iedereen betreedt het liefst een mooi ingerichte stand, maar als de mensen op de stand vervolgens weinig klantgericht zijn, is die fraaie aankleding niet veel waard. Met dit uitgangspunt in het achterhoofd gingen de bezoekers de beurs op en kozen uiteindelijk voor de KNRM.

KNRM heeft de 'Leukste stand van Boot Holland 2017’
De medewerkers van de KNRM zijn blij verrast met hun verkiezing.

Het team was blij verrast met de uitverkiezing. “We staan hier om onze donateurs te verwelkomen. Iedereen heeft wel een verhaal en daar luisteren we naar. Dat maakt Boot Holland ook wel een bijzondere beurs. Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar donateurs, maar we trekken de mensen niet onze stand in. Het gaat vooral om het contact met de mensen. Praten , bakje koffie, gewoon gezellig. Dat de beursbezoekers ons hebben gekozen vinden we en groot compliment.”

De bezoekers die hun stem uitbrachten, maakten zelf ook kans op een alleraardigste prijs: de Magnetic Led Light. Deze verdraaid praktische lichtbron voor aan boord kan doormiddel van een magneet op allerlei plekken worden geplaatst. Een afstandbediening maakt het gebruik nog eens extra gemakkelijk. Dus deelnemers aan deze verkiezing, houdt motorboot.com in de gaten! Wie zijn stem heeft uitgebracht op ….. kan binnenkort het Motorboot cadeau t.w.v. € 30,- mag thuis in ontvangst nemen.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar