Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Jachtwerf Allemansgeest officieel partner Fiart Mare

Fiart Mare uitgelicht
Gepubliceerd op 23 september 2021

Jachtwerf Allemansgeest is officieel partner van Fiart Mare voor de Benelux en Duitsland geworden. Met dit Italiaanse merk bouwt de werf uit Voorschoten haar programma van aansprekende jachten voor de ervaren watersporter verder uit. 

Fiart is met een spectaculaire vernieuwing van haar productprogramma bezig en was op zoek naar een ervaren partner in het luxe segment jachten voor Noordwest Europa. De nieuwe ranges van jachten van Fiart passen uitstekend bij de veeleisende klantenkring van Jachtwerf Allemansgeest.

Fiart

Fiart is in 1960 opgericht door Ruggiero di Luggo die in dat jaar de eerste polyester plezierboot van Europa bouwde. Sinds de oprichting in 1960 heeft Fiart tot nu toe ruim 150 verschillende modellen motorjachten gebouwd. De modern uitgeruste werf van Fiart is gevestigd op een prachtige locatie in Baia direct aan de baai van Napels en beschikt over een eigen haven aan de Middellandse Zee.

Fiart Mare

De haven van Fiart is tevens de thuishaven van de chartervloot van Fiart Rent die bestaat uit Fiart jachten van verschillende afmetingen. De haven is de perfecte uitvalsbasis om de pittoreske eilanden in de baai van Napels zoals Capri en Prochida per boot te bezoeken en om de prachtige Amalfikust vanaf zee te verkennen. Jachtwerf Allemansgeest biedt de mogelijkheid om de Fiart jachten zowel bareboat als met schipper te charteren. Het programma van Fiart bestaat uit drie compleet nieuwe ranges van exclusieve jachten.

Seawalker

Met de Seawalker 33 met walkaround dek was Fiart in 2012 baanbrekend. Met deze boot creëerde Fiart het nu heel populaire “super tender” segment. De Seawalker 43 is de eerste van de vernieuwde Seawalker range en wordt gekenmerkt door een  ruim en licht interieur.

Fiart Mare

Cetera

De Cetera 60 is ontworpen door de Italiaanse ontwerper Francesco Guida en is het eerste jacht uit de Cetera range. Dit jacht is het eerste MULTISPACE-motorjacht en kenmerkt zich doordat elk van de drie dekken een eigen functie heeft. 

Cruiser

 De derde range die momenteel compleet wordt vernieuwd is de belangrijke cruiser range van Fiart. Voor het nieuwe ontwerp van deze range is Fiart in zee gegaan met een zeer bekende Italiaanse (super)jachtontwerper. Op een later tijdstip zal hier meer bekend over worden gemaakt.

www.jachtwerfallemansgeest.nl

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar