Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Verandering bij Havengroep Seven Sisters

Seven Sisters 2
Gepubliceerd op 25 januari 2023

Havengroep Seven Sisters verandert van samenstelling. Tot de groep uit de Zuidwestelijke Delta is Jachthaven Waterkant te Dinteloord toegetreden. Marina Cape Helius en Jachthaven Biesbosch zijn uit de groep gestapt.

Het samenwerkingsverband tussen deze havens gelegen in de Zuidwestelijke Delta biedt hun gasten een aantrekkelijke reductie. Het vaargebied reikt van de Biesbosch, Haringvliet, Grevelingenmeer, de Oosterschelde tot aan het Veerse Meer. Zo kunnen vaarders zo een leuke en complete vaarroute varen via deze havens. Seven Sisters bestaat nu uit Herkingen Marina, Delta Marina, Jachthaven Wemeldinge, Van der Rest Nautic Marina, jachthaven Bruinisse en Marina Port Zélande.

Nog meer genieten

Voorzitter Monica de vast: “Omdat wij vinden dat de Zuidwestelijke Delta één van de mooiste vaargebieden van Nederland is, houden wij onze ogen en oren open om te kijken of er nog meer jachthavens zijn die aan willen sluiten bij dit samenwerkingsverband. Op die manier kunnen wij de bezoekers van dit gebied nog meer laten genieten van het gebied en de diversiteit aan havens die we te bieden hebben.”

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 58,- per jaar