Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Tornado Sailing is nu Tornado Yachting

Tornado Sailing is nu Tornado Yachting
Gepubliceerd op 26 maart 2024

Naast zeilboten ook motorjachten

Jachtmakelaar en botenverhuurbedrijf Tornado Sailing heeft zijn activiteiten uitgebreid en naam daarop aangepast. Lag de focus van het watersportbedrijf uit Makkum voorheen op het zeilsegment, vanaf heden richt het bedrijf zich ook op motorboten. Om dit publiekelijk bekend te maken hebben ze ook een nieuwe website en Tornado Sailing is nu Tornado Yachting.

Tornado Sailing wordt Tornado Yachting

Tornado Sailing is nu Tornado Yachting met een nieuwe website.

Het bedrijf laat weten dat de transformatie niet alleen hun oorsprong markeert, maar ook de evolutie van de watersport en hun eigen reis als toegewijd team van zeil- en motorjachtliefhebbers. Sinds onze oprichting in 1992 en de overname door Jurre-Jan Muurling in 2012 heeft Tornado Sailing tot doel gehad de Nederlandse zeilwereld te verrijken. Muurling: “We zijn uitgegroeid tot een vertrouwd begrip. Tornado, geworteld in zeilboten, kent een rijke geschiedenis van passie, vakmanschap en onvergetelijke avonturen. Maar de wereld om ons heen verandert, en met de opkomst van motorjachten willen wij niets liever dan deze ontwikkeling omarmen en beide werelden harmonieus samenbrengen.”

Essentie

Hoewel de naam verandert, zeggen ze in essentie onveranderd te blijven. “Onze passie voor luxe zeiljachten en motorjachten blijft hetzelfde. Bij Tornado Yachting kunnen klanten blijven rekenen op de hoogste kwaliteit, expertise en een onvergetelijke ervaring op het water. Zo is Tornado Yachting importeur van Delphia motorjachten en Cobra Yachts uit Polen. Vanaf maandag 25 maart staat onze nieuwe website www.tornadoyachting.nl voor klaar! Wij kijken ernaar uit om deze nieuwe koers met u te varen en samen meer onvergetelijke herinneringen te creëren.”

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar