Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Prins Watersport neemt Waterspoor over

Prins Watersport
Gepubliceerd op 9 augustus 2017

Prins Watersport in Nijkerk heeft met ingang van 1 augustus 2017 alle activiteiten van Waterspoor overgenomen. Waterspoor is al 15 jaar producent van hoogwaardige, luxe sloepen en tenders. Waterspoor heeft in die jaren een zeer betrouwbare naam opgebouwd.

Prins Watersport

De overname van het Friese bedrijf past in de groeistrategie van Prins Watersport. Het versterkt de positie op de Nederlandse markt van luxe, snel varende sloepen en tenders en bouwt de goede positie in de watersportbranche verder uit.

Dirk-Jan Visser en Rainaldo Prins, directeuren van Prins Watersport:  “Waterspoor is in alle opzichten een toevoeging aan ons bedrijf. Het geeft toegang tot het hogere segment van luxe sloepen en tenders en is een aanvulling op ons toch al mooie aanbod. Wij zullen de kwaliteit van deze sloepen en tenders op hoog niveau houden en zeer zorgvuldig in de Nederlandse markt plaatsen, dit met medewerking van enkele gerenommeerde dealers.”
Uiteraard is Prins Watersport aanwezig tijdens de komende HISWA te water van 29 augustus tot en met 3 september 2017 (stand H01) waar het bedrijf ook het merk Waterspoor zal vertegenwoordigen. De volgende modellen zijn daar te zien: Waterspoor 711, Waterspoor 808 Open, Primeur 610, Primeur 700, Primeur 710.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar