Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Nieuwe dealer Quicksilver

nieuwe dealer Quicksilver
Gepubliceerd op 18 februari 2023

Holland Sport Boat Centre is de nieuwe dealer van het botenmerk Quicksilver. De sportboten completeren het aanbod van de dealer uit Amsterdam.

Quicksilver is onderdeel van de Amerikaanse Brunswick Corporation. Brunswick behoort tot de grootste bedrijven op het gebied van recreatieboten, scheepsmotoren en scheepsonderdelen en -accessoires. Holland Sport Boat Centre vertegenwoordigt al langer andere merken van deze groep. Dit zijn bekende namen als Sea Ray, Bayliner Sportboten en Sportcruisers, Mercury buitenboordmotoren en MerCruiser inboardmotoren.

Quicksilver gamma

Het productgamma van Quicksilver bestaat uit open consoleboten, sundecks, cabins, cruisers, weekenders en pilothouse-modellen, allemaal in verschillende lengtes. Dus of iemand nu een boot zoekt om te watersporten, te vissen of te cruisen met zijn gezin, voor alle doeleinden heeft Quicksilver een passend model.

Nieuwe dealer Quicksilver
AfbeeldingHolland Sport Boat Centre nieuwe dealer Quicksilver.
Plezier en stijl

Thomas Rijnbeek van Holland Sport Boat Centre: “Het hele assortiment van Quicksilver combineert plezier en stijl perfect met gebruiksgemak en veiligheid. Deze boten zijn dan ook een logische aanvulling van ons aanbod. De uitbreiding past bovendien uitstekend bij onze missie om voor elke watersportliefhebber in Nederland het vertrekpunt en een thuishaven te zijn.” Holland Sport Boat Centre stamt uit 1965. “In de nautische wereld is het bedrijf een begrip en synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dankzij de accurate service en een persoonlijke benadering.”

Verbreed aanbod

In 2021 ging Holland Sport Boat Centre over op een nieuwe eigenaar. Deze verlegde de focus van het bedrijf van sportboten naar een breder assortiment vaartuigen. Zo maakte het Scandinavische Saxdor Yachts zijn opwachting in Amsterdam. En de sloepen van Stormer Marine verbreedde het portfolio afgelopen jaar. Hiermee bedient het bedrijf ook de markt van het rustige varen. Ook de elektrificatie van het varen is een speerpunt. Zo realiseert Holland Sport Boat Centre in het Service Centre een ombouwservice voor brandstofboten naar elektrisch varen.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar