Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

50 jaar KOK watersport 

50 jaar KOK watersport 
Gepubliceerd op 22 maart 2024

Demodag start van jubileum

Omdat de klant centraal staat, trapt KOK watersport het jubileumjaar af met een Demodag. Op 6 april heet de watersportwinkel iedereen van harte welkom in Rotterdam om zich te laten inspireren en voor te lichten. Bekende watersportmerken geven interessante demonstraties, nuttige tips en doen natuurlijk interessant aanbiedingen.

50 jaar KOK watersport 

“In de afgelopen 50 jaar is er veel veranderd in de watersportwereld. Niet alleen het soort boten, maar ook de manier waarop het klantcontact plaatsvindt. We waren als een van de eersten actief op internet met verkoop. Die voorsprong hebben we eigenlijk nooit meer losgelaten en daar zijn we als organisatie trots op”, laat een enthousiaste Henk Kok aan ons weten. Hij is de tweede generatie en heeft het stokje een aantal jaren geleden van zijn vader Frans overgenomen. Ondanks de vele veranderingen in de branche geldt bij het familiebedrijf nog altijd hetzelfde uitgangspunt. Henk licht toe: “De klant centraal stellen binnen je organisatie is cruciaal voor succes. Dat was vroeger al, en nu eigenlijk nog meer. Wij zijn dagelijks bezig om ervoor te zorgen dat onze klanten de vrije tijd die ze hebben, optimaal kunnen benutten. Dat is de reden dat we alleen producten van goede kwaliteit verkopen, tegen een eerlijke prijs. Daarnaast doen we er alles aan om klanten een prettige winkelervaring te bieden. Zowel in onze winkel in Rotterdam als in de webshop.” 

Bedankje

De Demodag is bedoeld als bedankje aan alle klanten van de afgelopen jaren. “Het is gewoon leuk om al die bekende gezichten te zien. Online mis je dat gewoon en dat vind ik weleens jammer”, aldus Henk, die laat weten enorm veel zin te hebben in het nieuwe watersportseizoen. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe producten of om vragen te stellen aan de fabrikanten en leveranciers.

Welkom

De Demodag wordt gehouden op zaterdag 6 april 2024 en start om 9:00 uur. Tot 16:00 uur zijn de productspecialisten van diverse watersportmerken in de winkel in Rotterdam aanwezig en zijn er diverse stuntaanbiedingen te vinden. Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie over bijvoorbeeld de deelnemende partijen en aanbiedingen is te vinden op de website van KOK watersport.

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar