Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Noviteiten

Mastervolt breidt aanbod uit met ProMariner

Gepubliceerd op 29 februari 2016

Mastervolt heeft zijn assortiment met drie ProMariner modellen uitgebreid: de ProNautic, de ProSport en de ProSafe.

ProNauticP: laders tot 20 Amps met automatische laadstroomverdeling. ProNautic1230P_side
De nieuwste productlijn van ProMariner, de ProNauticP, is gebaseerd op een volledig digitaal ‘Performance Charging platform’ met energiebesparende eigenschappen. De nieuwe ProNauticP biedt eigenschappen als diagnostische tests, spanning en stroomsterktemeting, foutindicatie en een maandelijks onderhoudscyclus om de levensduur van de accu’s te optimaliseren.

ProSport: geavanceerde zeewaterbestendige laders ProSport12PFC
ProSport maritieme acculaders bieden naast een volledig digitale regeling ook automatische installatie hulpmiddelen met de zogenoemde “System check OK” functie en individuele LED-lampjes voor foutindicatie. De ProSport voorziet in een geavanceerde energiebesparing door de automatische onderhoudslading alleen uit te voeren op het moment dat dit echt nodig is. Dit resulteert volgens Mastervolt in verlaagde bedrijfskosten en optimaal geladen accu’s.

ProSafe ProSafeFS30_rv
ProSafe galvanische isolators onderbreken de galvanische verbinding met andere boten in de haven wanneer het vaartuig is verbonden aan de AC-walstroom. De technologie zorgt voor een veilige aarding en voorkomt de meest voorkomende vormen van corrosie die zorgen voor een vroegtijdig zinkverlies van de boot. De ProSafe is eenvoudig te installeren, kortsluitvast en hoeft daarom niet gemonitord te worden.

ProMariner, meer dan 35 jaar geleden opgericht, staat bekend als een pionier in de ontwikkeling van robuuste, volautomatische maritieme acculaders. De voordelige en betrouwbare laders die het bedrijf ontwikkelt, bieden booteigenaars een krachtige oplossing. De aankoop van ProMariner door Power Products LLC – waar Mastervolt deel van uitmaakt – versterkt en vergroot haar mondiale aanbod van vooraanstaande elektronische producten en merken.

www.mastervolt.nl

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar