Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Media en Motorboot

Stroomatlas NLTides HP33D gratis

NLTides HP33D
Gepubliceerd op 16 februari 2024

Digitale versie gratis downloadbaar

Bezig met een tocht te plannen langs de kust of over de Waddenzee? Dan is het handig om op de hoogte te zijn van de stroming en getijden. Mooi dat alle stroom- en getijdegegevens langs de Nederlandse kust voor 2024 nu gratis zijn te downloaden. Het gaat om de digitale versie van de veelgebruikte stroomatlas NLTides HP33D.

De stroomatlas wordt gemaakt door de Dienst der Hydrografie. De digitale versie is niet nieuw, maar wordt nu voor het eerst digitaal én gratis beschikbaar gesteld. De stroomatlas geeft alle officiële getijdevoorspellingen weer voor de zuidelijke Noordzee, Waddenzee, Westerschelde en Oosterschelde en benedenrivieren en belangrijke havenaanlopen.

NLTides HP33D
NLTides HP33D
NLTides HP33D

Defensie

NLTides HP33D is te downloaden als zip-bestand via de site van het Ministerie van Defensie. Het programma heeft wel een gebruikersbeperking: het werkt namelijk alleen in Windows 10 of 11 en is bovendien in het Engels. Meer informatie over het gebruik en de voorwaarden zijn te vinden op de site van Defensie, waar NLTides HP33D ook is te downloaden. Meer weten, klik hier.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar