Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot

Watersport Praktijkreeks

WATERSPORT PRAKTIJKREEKS
Watersport Praktijkreeks

WATERSPORT 

Onder de nieuwe naam ‘Watersport Praktijkreeks’ worden in de komende tijd watersport gerelateerde boeken op de markt gebracht volgens een herkenbaar concept en in een handzaam formaat. De reeks brengt onderwerpen voor het voetlicht die onder met name motorbootvaarders leven. De boeken zijn ook te vinden in de Motorboot webshop.

Boeken

De ‘Watersport Praktijkreeks’ telt nu twee titels. De eerste uitgave betreft ‘Werken met digitale zee- en waterkaarten op plotter, laptop, tablet en smartphone‘. Voor watersporters en sportvissers komen steeds meer elektronische zee- en vaarkaarten voor verschillende technische platformen (plotters, pc’s, tablets en smartphones) op de markt. Zelfs zoveel dat voor de consument een weloverwogen keuze er niet eenvoudiger op is geworden. Dit handzaam boek maakt delegeer wegwijs in de mogelijkheden en onmogelijkheden op dit gebied.

De tweede titel ‘Varen in Duitsland‘ betreft een boek over toervaarttochten door Duitsland. Het is gemaakt voor motorbootvaarders die hun grenzen willen verleggen, het Nederlands vaarwater een keer willen verruilen voor het buitenland. Het boekje geeft antwoord op belangrijke vragen over wat je nodig hebt om in Duitsland te varen. Voor Duitsland is gekozen, vanwege de verscheidenheid aan vaarwegen, de mogelijkheid om een korte tocht net over de grens te maken, maar ook om weken eropuit te trekken  tot en met het merengebied bij Berlijn.

UITGEVER 

Roskam Media is een jong mediabedrijf en onder meer uitgever van het merk Motorboot Magazine en het Online platform Motorboot.com. Onder de nieuwe merknaam ‘Watersport Praktijkreeks’ brengt Roskam Media in de komende tijd watersport gerelateerde boeken op de markt. De uitgever doet dit volgens een herkenbaar concept en in een handzaam formaat.

Watersport Praktijkreeks

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar