Stichting Vaarwens vaart weer

Geplaatst door Redactie Motorboot

Stichting Vaarwens vaart weer. Sinds 27 april worden er weer vaardagen georganiseerd, in aangepaste vorm volgens de richtlijnen van het RIVM. Sinds 1 juli wordt er ook weer gevaren vanuit de thuishaven in Monnickendam. 

Stichting Vaarwens vaart weer

Stichting Vaarwens verzorgt Vaardagen voor mensen in hun laatste levensfase. Nog een dag kunnen zij samen met hun naasten onbezorgd genieten van een dag op het water. Door de coronacrisis heeft het nieuwe schip dat dit voorjaar in de vaart werd genomen  helaas een tijd aan wal gelegen. Maar inmiddels worden er sinds 27 april weer vaardagen georganiseerd in aangepaste vorm volgens de richtlijnen van het RIVM.

Stichting Vaarwens dat zij weer vaart en zo toch nog heel veel mensen een mooie herinnering kan schenken. De Vaardagen worden per 1 juli weer gemaakt vanuit onze thuishaven in Monnickendam. Er zijn maximaal 6 gasten aan boord die op het achterdek of in de stuurhut achter verblijven. Het schip is ruim opgezet zodat de 1,5 meter gewaarborgd is.

Voor meer informatie en indrukken over wat stichting Vaarwens voor haar gasten betekent kunt u een kijkje nemen op de website www.vaarwens.nl

Mocht u aanvullende vragen hebben of kent u iemand die voor een Vaarwens in aanmerking komt? Dan kunt u contact opnemen via info@stichtingvaarwens.nl of telefonisch op 020 – 244 10 92.

Mogelijk interessante artikelen: