Sportboat Store breidt uit: nieuw pand én groter aanbod

Geplaatst door Redactie Motorboot

Sportboat Store breidt uit. Er is een nieuw onderkomen en bovendien heeft het bedrijf uit Hengelo ook nog eens het exclusieve importeurschap van het Amerikaanse merk Cobalt Boats verworven. 

Sportboat Store breidt uit

Het bedrijf laat weten niet zomaar een bedrijfspand te hebben neergezet, maar een nautisch geïnspireerd complex met een extra grote werkplaats, een verwarmde stofvrije winterstalling en een showroom met de sfeer en beleving van een sportboat experience center. “Samen goed voor 8. 000m2 watersport plezier. One stop shopping voor liefhebbers van snel en betrouwbaar.”

Met Reval Sportboats voerde Sportboat Store al een grote naam als het gaat om  snelvaren. “Cobalt Boats voegt daar een dimensie aan toe.” Daarom ook is sinds dit jaar Sportboat Store Hengelo exclusief importeur voor Nederland van deze Amerikaanse ‘muscle boats’. Volgens het bedrijf is Cobalt kwalitatief goed te vergelijken met Regal. “Het verschil zit hem in de vormgeving van de boten en de styling van het interieur. Smaken verschillen en dat is iets waar Sportboat Store op inspeelt door een keuze te bieden tussen de goed gebouwde en perfect op hun doel toegesneden Regal sportboten en de overtreffende trap in luxebeleving van Cobalt Boats.”

Sportboat Store breidt uit

Bij Sportboat Store Hengelo zijn de eerste modellen inmiddels gearriveerd en staan ze om te schitteren in de nieuwe showroom. Het brede aanbod in Cobalt Boats bestaat uit twintig verschillende modellen verdeeld over zes series.  Ontwikkelt en vormgegeven voor een vaartocht met het hele gezin, puur op snelheid of specifiek voor wakeboarders.

Mogelijk interessante artikelen: