Princess presenteert nieuwe Princess F62

Geplaatst door Redactie Motorboot

Princess presenteert de nieuwe Princess F62. Het bijna 20 meter lange flybridge jacht straalt luxe en comfort uit. Bovendien zijn bij de bouw van de romp technieken gebruikt die normaal gesproken bij veel grotere jachten worden toegepast. Niet verwonderlijk dat het motorjacht hierdoor de allure van een superjacht heeft.

Voor de bouw van de Princess F62 is gebruik gemaakt van de nieuwste vacuüm injectietechnieken. Dit maakte het volgens de Britse werf mogelijk functies toe te voegen die je anders alleen op grotere schepen ziet. Met de dubbele Volvo D13-1000 motoren haalt de F62 volgens Princess Yachts dan ook moeiteloos 32 knopen.

Princess presenteert nieuwe Princess F62

Flybridge

De flybridge van de nieuwe Princess F62 die Princess Yachts nu presenteert beschikt over een grote eethoek. Blikvanger vormt hier de rondzit voorin die is om te bouwen tot groot zonnebed. Als optie is een hardtop leverbaar. Ook op het voordek is een comfortabele zithoek gecreëerd met loopruimte tussendoor. Achterop beschikt het schip standaard over een hydraulisch zwemplatform.

Princess F62

Interieur

Een ruime salon met grote ramen rondom bieden een luxe en comfort die je mag verwachten van een motorjacht van dit formaat. De keuken achterin verbindt de cockpit met de salon met royale zithoeken. Benedendeks bieden drie hutten  met elk een eigen badkamer ruimte aan zes personen. Ook hier zorgen de grote raampartijen voor de inval van veel natuurlijk daglicht. Voor incidentele gasten of voor bemanning is een optie voor een extra dubbele hut achterin.

Princess F62

Technische gegevens Princess F62:

Afmetingen: (lxbxd) 19,34 x 5,03 x 1,48 m
Materiaal: polyester
Rompvorm: diep-V
Waterverplaatsing: 29 ton
Motoren: 2 x Volvo Penta D13-1000
Diesel: 3.400 l
Water: 773 l
Snelheid: 32 knopen 
www.princessyachts.com

Mogelijk interessante artikelen: