Zodiak presenteert opvolger van de Pro Open 55: Open 5.5

Geplaatst door Redactie Motorboot

De Zodiac Open 5.5 is het nieuwste model van de Zodiac Nautic Group. Deze maand werd de RIB gepresenteerd aan trouwe gebruikers van het merk tijdens de ‘Demo Days’ in Crouesty, Frankrijk.

Zodiac Open 5.5

Zodiac omschrijft de jongste telg van de familie als een veelzijdige RIB met een gewaagd ontwerp, dat hem geschikt maakt voor praktische elke watersport en activiteit op het water. Of het nu gaat om duiken, gezinsboot, visboot of als boot om achter de waterskiën en wakeboarden. Kortom: sports utility vehicle (SUV) van het water.

Zodiac Open 5.5

Open 5.5: ‘Zwitsers zakmes’ onder de boten

De Open 5.5 volgt de Pro Open 550 op en wordt gezien als het ‘kleine zusje’ van de moderne, sportieve en zeewaardige Open 7.  Volgens de makers legt de 5.5 Open de lat weer een stukje hoger in de wereld van de rigid-huller inflatable boats (RIB’s), het equivalent van het ‘Zwitsers zakmes’ onder de boten. “Uit alles spreekt het Zodiac-DNA”, stelt Dominique Heber-Suffrin, CEO of the Zodiac Nautic Group. “De veelzijdigheid maakt dit concept uniek en wordt nergens in de wereld geëvenaard. Het nieuwe Zodiac-slogan ‘Keep Exploring’ is dan ook volledig in harmonie met deze Open 5.5. De RIB wordt in juni 2018 wereldwijd gepresenteerd.

Zodiac Open 5.5

Mogelijk interessante artikelen: