Nieuwe naam voor jachthaven in Waspik

Geplaatst door Redactie Motorboot

De jachthaven op het einde van de Kervaartse haven in Waspik heeft een nieuwe naam gekregen. De nieuwe naam voor de jachthaven in Waspik is Jachthaven De Langstraat. 

Het beheer van de jachthaven is in handen van watersportvereniging Waalwijk. Jachthaven De Langstraat is te bereiken door bij de brug van Keizersveer het Oude Maasje in te varen. Voor de eerste brug ligt aan stuurboord de Kerkvaartse haven. Aan het einde van de haven is Jachthaven De Langstraat. Het waladres is: Jachthaven De Langstraat, Scharlo 6, 5161 NG Waspik.

Nieuwe naam voor jachthaven in WaspikNieuwe naam voor jachthaven in Waspik

Voorzieningen

Voorzitter van Watersportvereniging Waalwijk Tjeu de Meijer meldt dat de afstand tot de winkels in het centrum met de fiets slechts vier minuten bedraagt. Er zijn leenfietsen op de jachthaven beschikbaar. Verder biedt het naastgelegen restaurant voldoende mogelijkheden voor een culinair avondje of het afhalen van een maaltijd. Bovendien zijn alle passantenplaatsen voorzien van een zijsteiger en stroom. Ook drinkwater is op de steigers aanwezig. Het passantentarief is € 1,25 per meter boot lengte. Dit tarief is inclusief stroom, drinkwater en gebruik douches. Telefoonnummer havenmeester: 06-12 99 71 01

Mogelijk interessante artikelen: