Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Niet gecategoriseerd

Winnaar ComfortSeat

Comfortseat
Gepubliceerd op 6 juli 2016

De ComfortSeat is verloot. De familie Kupers uit Delfzijl is de winnaar van de leukste stoelendans ooit bij Motorboot. Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe aanwinst! We hopen dat u er veel plezier van beleeft.Comfortseat

Beste overige meedingers naar deze leuke stoel, we hopen als redactie dat u niet al te zeer teleurgesteld bent. Hoewel we niet op korte termijn weer een ComfortSeat verloten, heeft het er alle schijn van dat we vaker een winactie gaan houden. Houd Motorboot dus in de gaten.
Verder willen we nog even kwijt dat we als Team Motorboot erg vrolijk worden van alle complimenten die we mochten ontvangen. Daarbij verzekerden veel inzenders ons ervan dat het compliment niet bedoeld was om meer kans te maken op de prijs! Want zoals het bij een loting hoort, is er blind een winnaar getrokken. Dat weerhield de redactie er niet van om de binnengekomen mail te lezen. Ook erg dat leuk! Daarom een kleine bloemlezing van redenen waarom mensen vinden dat zij de stoel moesten winnen.

De kleur

De meest gegeven reden was dat de kleur van hun keuze perfect paste bij de boot. Een enkeling sloot een foto bij van de boot als bewijs. Voor andere deelnemers deed de kleur er niet toe: “Ik zou graag mee willen dingen naar zo’n ComfortSeat. Nu win ik nooit iets dus heb ik geen voorkeur in een kleur. Het is al leuk als ik iets win”, of  “Ik heb de kleuren op de site bekeken en ze zien er allemaal mooi uit. Omdat het om een win-actie gaat heb ik dan ook geen voorkeur voor een kleur. Ik ben met alles blij!”, en “Ik wil ook graag een ComfortSeat winnen en de kleur maakt niet uit, want die dingen zitten bij elke kleur heerlijk”.

Comfortseat

Nood

Voor anderen waren we met de actie ‘de redder in nood’: “Wat goed van jullie om te weten dat ik zojuist door mijn scheepsstoeltje ben gezakt en nu graag de ComfortSeat wil winnen”, en ” Niet meer glijden van ‘t dek en heerlijk voor mijn rug!”, of “Dan hoeft mijn man niet meer met de kussens te slepen.”

Jong en oud

Jong en oud maken er graag gebruik van blijkt. “Ik heb er één aan boord en als de kleinkinderen er zijn is het altijd vechten om dit fijne stoeltje”, en een ander schrijft: “Het lijkt me een ideaal kussen ook voor mijn vader van 95 die nog steeds meevaart”.

Verjaardag

“Leuk als verrassing voor mijn man: ik ben net 65 geworden, hij binnenkort 70 jaar!””, en “Ik ben deze maand jarig! Wat een mooi cadeau!” en “Goed moment gekozen. Ben deze maand jarig en het lijkt me een prachtig cadeau!”

En tot slot hebben we iemand ermee geholpen: “Al een paar jaar waren wij op zoek naar de ComfortSeat. Deze hadden we paar keer op een boot gezien maar we kenden de naam/het merk niet ondanks een zoekactie op internet. Door het artikel in Motorboot van de maand juni hebben we eindelijk de informatie gekregen die we wilden hebben.”
Al met al graag gedaan en natuurlijk dank aan ComfortSeat voor het beschikbaar stellen van zo’n heerlijk praktisch stoeltje.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 58,- per jaar