Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Niet gecategoriseerd

Plezier van gewonnen sup board

Plezier van gewonnen sup board
Gepubliceerd op 26 mei 2020

De winnaars van het opblaasbare sup board konden eindelijk hun ‘prijs’ uitproberen. De familie Quartel-Kamphorst is er helemaal blij mee. 

Hallo Team Motorboot,

Eindelijk konden we de gewonnen Vetus uitproberen, dus hierbij de foto!  Sanne en Bas hebben het nieuwe board samen met onze hond Qobus ingewijd tijdens onze minivakantie in eigen haven, wsv Rijn en Lek Wijk bij Duurstede. We zijn er heel blij mee en hopen nog veel mooie plekken te ontdekken waar we lekker kunnen suppen.

Met vriendelijke groet,
Eric, Janneke, Sanne en Bas Quartel-Kamphorst
Plezier van gewonnen sup board
Motorboot mocht van Vetus het VSUP11 sup board t.w.v. € 609,- via een prijsvraag verloten onder de goede inzenders. In september 2019 kwam de familie Quartel-Kamphorst als winnaar uit de bus.

Het sup board

De VSUP11 is een breed model sup board en geschikt voor jong en oud. De plank is gemaakt van duurzaam dubbellaags PVC, voor vele jaren plezier. De dubbele vin zorgt voor extra stabiliteit. Opgeblazen is de plank 335 cm lang, 80 cm breed en 15 cm dik. Aan de voorzijde zit een ingebouwd bagagenet om kleine artikelen mee te nemen. De blauwe en teakkleurige EVA foam vlakken bieden extra grip en steken af tegen het wit en geel van de plank. Het sup board is eenvoudig op te pompen en weer op te bergen. De familie Quartel-Kamphorst ontving naast het board, de bijbehorende peddel, pomp, reparatiekit en handige draagtas.
Klik hier voor meer leuke accessoires voor aan boord.
Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar