Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Niet gecategoriseerd

Flextrash wint Hiswa Hebbeding 2019

Flextrash
Gepubliceerd op 8 maart 2019

Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show 2019 heeft de Flextrash de HISWA Hebbeding publieksaward  in ontvangst genomen. Deze flexibele prullenbak is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en met slimme clips overal aan boord gemakkelijk op te hangen.

FlextrashFlextrash is een idee van Bas Filippini, trotse vader van twee geweldige kinderen, maar meestal met een grote rotzooi in zijn auto. Een dag onderweg leidde vrijwel iedere keer tot confrontaties met parkeerbonnen, koffiebekers, snoepverpakkingen en ga zo maar door. Dus begon hij twee jaar geleden samen met designer Basten aan het ontwerp van een prullenbak in de auto. Eenmaal gestart bleek dat veel meer mensen behoefte hadden aan een prullenbak on the go. Enthousiaste reacties kwamen binnen voor bijvoorbeeld de camping, het strand maar ook op boot en sloep. De autoprullenbak werd Flextrash!

Het concept is simpel: je kiest een prullenbak én een bevestigingsclip. Voor ieder doel is een clip: de seatclip, voor als tijdens  het barbecueën geen zin hebt om naar de prullenbak te lopen. Met de campstick prik je de Flextrash eenvoudig in de grond. Met de vacuclip of wallmount hang je de prullenbak op in je camper of aan boord.

De coverbag is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en kan in de wasmachine. De navulzakjes zijn gemaakt van mais en afbreekbaar. De prullenbak is verkrijgbaar in drie maten (3,5 en 9 liter) en meerdere kleuren. Prijs Flextrash: van € 19,95 tot € 27,50, prijs bevestigingsclips: van € 2,95 tot € 12,95.

Andere genomineerden voor het Hiswa Hebbeding 2019 waren:

De prijs van de vakjury ging naar de SolarPuff van Solight Design.

Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 58,- per jaar