Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot

Motorboot Magazine

Motorboot Magazine. Het blad dat alleen over Motorboten gaat. Dit tijdschrift publiceert al sinds 1983 artikelen, achtergrondverhalen en reportages over ‘Passie voor motorbootvaren’.

Motorboot Magazine

Abonneer je nu al vanaf € 5,- per maand (digitaal).

Wat leest u allemaal in dit motorboot tijdschrift?

Motorboot magazine is al sinds 1983 het Motorboot magazine dat zich alleen richt op de gemotoriseerde pleziervaart. Denk daarbij aan testverslagen, toervaartverslagen en techniek.

Testverslagen 

Het Motorboot tijdschrift kent inmiddels een lange traditie van professionals die motorboten testen. Van sloepen tot stalen waterverplaatsters en van sportboten tot kajuitjachten. Deze gemotoriseerde schepen variëren van circa 5 meter lengte tot ongeveer 25 meter.

Toervaartverslagen

Motorboot publioceert al jaar en dag toervaartverslagen. Deze verdelen we onder in drie soorten. Boottochten van een dag meestal in Nederland. Toervaarttochten van een week tot enkele weken en soms zelf langer. Deze hebben we onderverdeeld in boottochten in Nederland en door het buitenland. Veelal in de landen nabij Nederland en België, maar soms zoeken mensen het avontuur veel verder van huis. Ook hiervan verschijnen verhalen.

Techniek

Techniek blijft in ons boten tijdschrift een eindeloze bron van inspiratie. Of het nu gaat om motoren (vaste- en buitenboordmotoren op diesel, benzine, hybride, waterstof en elektrisch!), de gehele voortstuwingsinstallatie en electronica aan boord (van apparatuur als marifoons, AIS en radar tot NMEA2000, plotters, easy boating) of om het onderhoud van interieur en exterieur. Het komt allemaal aan de orde.

Al interesse in een abonnement? Klik hier

Meer Motorboot

Deze harde kern van Motorboot kleden we natuurlijk verder aan met interessante reportages en achtergrondverhalen. Daarbij gaat elk verhaal over motorboten en passie voor varen. Op welke manier dan ook in welke vorm dan ook.

Alle bladen sinds 1983

Vanzelfsprekend beperkt Motorboot zich niet tot alleen een maandblad dat 12 keer per jaar verschijn. Ook zijn we online. Abonnees hebben bijvoorbeeld toegang tot het archief waarin alle magazines vanaf het eerste nummer gedigitaliseerd zijn opgeslagen.

100% Motorboot

Zoek je naar een blad met 100% Motorboten. Droom je van varen en van boten. En je zoekt online bijvoorbeeld op: ‘Motorboot magazine, Motorboot tijdschrift, tijdschrift boten, tijdschrift motorboot of Maandblad motorboot’, dan kom je bij het enige watersportblad van Nederland en België uit dat informeert, inspireert, enthousiasmeert.

Klik hier en voor € 6,- per maand (€ 7,08 in België) ligt het blad bij jou in de brievenbus.

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar