Ancasta - Poole and Portland

  • Adres:
  • -
  • -, Poole

Ancasta - Poole and Portland

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Bayliner CC7

€ 28.110 (£ 25.000)

Omschrijving

Makelaars commentaren
Het lijkt er altijd op dat er een compromis moet worden gesloten bij de keuze van een boot: een stabiel vaartuig betekent normaal gesproken dat het traag is en dus een beetje saai. Het kan normaal gesproken niet voor meer dan één soort varen worden gebruikt en het komt zeker niet in de buurt van een goed zonnebaadplatform. Tiana slaagt erin de kwadratuur van deze cirkel perfect te maken: door haar heerlijk stabiele rompvorm te combineren met een krachtige 150pk Mercury motor, zitplaatsen voor maximaal 10 personen en vele praktische gebruiksmogelijkheden (ze is zowel een goed visplatform als een uitstekende rivierboot), voldoet deze Bayliner CC7 werkelijk aan alle eisen van een uitstekende dagboot.

De Bayliner CC7 is aantoonbaar de beste boot uit Bayliner's 'Element' reeks. Zijn innovatieve 'M'-vormige romp heeft een diep middengedeelte voor een grote zeewaardigheid - gecombineerd met twee buitenste sponsons om te helpen bij het volgen - waardoor hij vlak blijft in de bocht. Dit geeft de boot 30% meer stabiliteit dan een standaard 'V' romp - waardoor ze zeer geschikt is voor 'vaar beginners' en een makkie is om op en af een trailer te stappen. Als aanvulling op dit gebruiksgemak, is er een volledig gezichtsveld in het vliegtuig (iets dat heel snel komt met haar vlezige, opgewaardeerde 150HP Mercury motor).

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft ze nog 5 jaar te gaan op haar (overdraagbare) garantie en slechts 40 uur op haar motor - waardoor ze nog meer van een koopje.

Gelegen in Poole, Tiana is beschikbaar voor bezichtiging 7 dagen per week en - met haar prijs nu verlaagd met 30.000 pond tot 25.000 pond - vertegenwoordigt een geweldige value for money manier om op het water te komen op een snelle maar stabiele boot. Bel Dean Overton op 07787 50 60 90 of e-mail deanoverton@ancasta.com om een bezichtiging te regelen.

Algemeen

Referentie nummer 38672
Categorie Speed- en sportboten
Bouwjaar 2017
Ligplaats Poole
Motorisatie Mercury 150 PK
Afmetingen 6,00 m x 2,34 m

Uitrusting

Overig Garmin 45CV Echo Kaart
GPS
Plotter
Dieptemeter
Log snelheidsmeter
Cockpit luidsprekers

Alle cijfers zijn bij benadering

Accommodatie

Overig GESCHIKT VOOR 10 PERSONEN

Sunpad / verhoogd gietdek (met optioneel vulkussen) bij boeg met ankeropbergruimte in het midden
2 x opbergvakken aan weerszijden van zonneplateau voor boeg
Achterste zonneplateau
Cockpit kussens
Bimini zonnedak
Geïntegreerde koelbox onder stuurstoel
Grote achterstevenkast (kan worden gebruikt als levend aasbron)
Zelflozende cockpit

Motor en electra

Bekijk informatie
Overig 150 PK KWIK BUITENBOORD MOTOR
c40 uur
Laatste servicebeurt in mei 20: sindsdien zeer weinig gebruikt

Alle vermelde cijfers zijn bij benadering
Overig X