Da Vinci Yachts

  • Adres:
  • It Swee 8
  • 8621 EB, Heeg

Da Vinci Yachts

DaVinci Yachts is het bedrijf van eigenaar Erik van Veen, die als gepassioneerd watersporter al zijn hele werkende leven actief is in de watersport als jachtmakelaar. Onder andere bij Van Veen Yachting, Heech by de Mar, Rapsody Yachts, Jeanneau zeiljachten en bij Prins van Oranje jachtbemiddeling te Heeg. Door de jarenlange ervaring en vakkennis van vele soorten schepen kunt u bij Da VInci Yachts terecht voor deskundig advies bij de aankoop en verkoop van uw schip. Naast de jachtbemiddeling is er tevens een mogelijkheid voor Full Yachtservice en winterstalling. U kunt bij ons terecht voor advies voor aankoop van een jacht, zodat u zelf uw spaarzame tijd daar niet aan hoeft te besteden. Verkoop Goede redenen om uw schip bij Erik van Veen in bemiddeling te geven: Een ervaren jachtmakelaar die zorg heeft voor uw schip. Een nette verkoophaven voor uw schip in het watersportcentrum van Nederland, Heeg. Mogelijkheid tot ligplaats in een schiphuis / showroom op eigen terrein. Advertenties met kleurenfoto's en goede presentatie op o.a. YachtFocus.com Een actief bijgehouden klantenbeheersysteem waardoor er binnen redelijke tijd klanten gevonden worden voor uw schip. Aanloop van zeer divers publiek door goede locatie in watersporthart van Nederland, het friese Heeg. Uw jacht wordt door ons schoongehouden. De mogelijkheid tot winterstalling, reparatie en Full Yachtservice. Volledige begeleiding en afhandeling van de verkoop inclusief onderhandelingen, verkoopcontracten, expertise, proefvaart e.d. Een scherpe commissie afgestemd op de vraagprijs van uw schip welke enkel bij de verkoop van uw jacht dient te worden voldaan (no cure / no pay).

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Jan Van Gent 10.35

€ 109.500

Omschrijving

Deze Schitterende Jan van Gent heeft begin 2020 een zeer grote refit gehad.
De ideale sloep om met veel personen aan boord te kunnen zijn, met de zeer lage doorvaarthoogte ook geschikte voor de grachten in Amsterdam.

Tijdens de refit is o.a. uitgevoerd:

gehele romp geschilderd, onderwaterschip nieuw systeem met primer en anti-fouling, motor eruit geweest en grote beurt gehad, nieuwe accu's met nieuwe accubakken, nieuwe hoofdschakelaars, veel bedrading vernieuwd, al het houtwerk kaal geweest en deels opnieuw gelakt, polyester reparaties waar nodig, motorfundatie verstevigd, nieuwe noisekiller (motorisolatie) voor uiterst stille motor, nieuwe buitendouche, nieuwe watertank (zak), al het beslag los opnieuw gemonteerd, nieuwe luiken, nieuwe kabelaring, nieuw overall tent. de buiskap met achtertent zijn in 2019 vernieuwd. 

wilt u meer weten omtrent de refit en deze zeer mooie Jan van Gent neem dan snel contact op met ons. 

 

 

Algemeen

Categorie Sloep
Bouwjaar 1998
Ligplaats Heeg
Motorisatie 42 pk vetus
Afmetingen 10,35 m x 3,30 m x 0,85 m

Accommodatie

Koelkast & voeding 1 grote koelbak onder de bank in het midden