Loosdrecht Yachting

  • Adres:
  • Oud Loosdrechtsedijk 165
  • 1231 LV, Loosdrecht

Loosdrecht Yachting

Loosdrecht Yachting heeft ruim 25 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste jachtmakelaars in motorjachten in Nederland. Dit feit op zichzelf is voor veel kopers en verkopers al voldoende reden om naar onze verkoophaven te komen.
Ons aanbod
Loosdrecht Yachting is gespecialiseerd in de verkoop van motorjachten, kotters en vletten in de lengteklasse van 10 tot 15 meter. De meeste van deze jachten zijn van Nederlandse makelij en voorzien van dieselmotoren. De bouwjaren variëren van begin zeventiger jaren tot hagelnieuw. Prijzen zijn afhankelijk van bouwjaar, afwerking en staat van onderhoud. In onze verkoophaven is het hele jaar door een wisselend aanbod van 50 tot 100 door ons geselecteerde jachten te bezichtigen.
De ligging van onze verkoophaven is uniek. Midden in het hart van Loosdrecht, dat zelf een centrale watersport-functie heeft in de randstad, in Nederland en in Europa!

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Stalen Motorkruiser Type Kempala

verkocht

Omschrijving

Volgnummer 3982, TYPE KEMPALA, knikspant, 10,30m x 3,30m x 0,90m, bouwjaar ca. 1978, 1x 100 pk Mercedes diesel, kielkoeling + natte uitlaat, boegschroef, romp staal, aluminium raamlijsten, mahonie interieur, besturing hydraulisch, zonnetent, Victron 15A acculader, zonnepaneel, walaansluiting, navigatieverlichting, dieptemeter, marifoon, 4/6 slaapplaatsen, boven water toilet

Algemeen

Referentie nummer 3982
Categorie Motorjacht
Bouwjaar 1978
Ligplaats Loosdrecht
Motorisatie Mercedes 6 cilinder diesel, 100 pk
Afmetingen 10,30 m x 3,30 m x 0,90 m

Accommodatie

Materiaal, kleuren mahonie betimmering
Stahoogte 185

Motor en electra

Bekijk informatie
Koeling kielkoeling + natte uitlaat
Acculader Victron