White Whale Yachtbrokers - Amersfoort

  • Adres:
  • Waterviolier 45
  • 3824 GD, Amersfoort

White Whale Yachtbrokers - Amersfoort

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Sea Ray 335 Sundancer

€ 78.000

Omschrijving

In perfecte staat verkerende Sundancer 335 DA waarvan alle bonnen van onderhoud en reparaties aanwezig zijn, is vorige maand nog volledig nagekeken en verkeert in uitmuntende conditie. Diverse video's via What'sApp beschikbaar! De Searay Sundancer 335 model is een zeer ruime en luxe sportkruiser uit de Sundancer-lijn van Sea Ray. Bel me gerust voor informatie: 0031(0)6-25289747

Algemeen

Categorie Motorjacht
Bouwjaar 2007
Ligplaats Port de la Rague Mandelieu (FR)
Motorisatie 2, mercruiser Bravo III 236 kw
Afmetingen 10,13 m x 3,13 m x 1,40 m

Motor en electra

Bekijk informatie
Aantal identieke motoren Mercruiser Bravo III