White Whale Yachtbrokers - Finland

  • Adres:
  • Samppaantie 385
  • 20960, Turku

White Whale Yachtbrokers - Finland

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Beneteau Antares 6

€ 20.900

Omschrijving

Leuke kleine cabinecruiser, zeer zuinig met Volvo D3 110pk diesel op as, Uren 657

De specificatie omvat
Toilet zonder vuilwatertank
Zoetwatertank + waterkraan
Koelkast
Kooktoestel
Cockpit cover, nieuw ongebruikt omdat ondersteuning ontbreekt
Groot zwemplateau met zwemtrap
Raymarine plotter
Diepte
VDO Radio/CD
Elk jaar opnieuw bediend - klaar om te gaan.

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar2007
Ligplaats Turku, (FI)
MotorisatieVolvo Penta D3-110hp met 657 uur
Afmetingen7,21 m x 2,59 m x 0,70 m