Boatland | Boatservice Dannijs

  • Adres:
  • Setheweg 18
  • 7942 LB, Meppel

Boatland | Boatservice Dannijs

Boatland is een full service watersportbedrijf gespecialiseerd in snelvarende sport boten, cruisers, buitenboordmotoren, boottrailers en alle bijbehorende bootonderdelen en boot accessoires. Wij zijn het complete adres voor u en uw boot, van de boot zelf tot het kleinste onderdeel. Onze ervaring betaalt zich terug in uw zorgeloze vaarplezier.
 
Boten
Vanaf het bestaan van het bedrijf hebben wij ons gericht op snelvarende boten van diverse merken, hierdoor hebben wij een jarenlange ervaring en expertise in de verkoop en onderhoud van sportboten.

Buitenboordmotoren
Onze prijs, service, expertise, garantie en goede producten zorgen ervoor dat klanten uit heel Nederland en daarbuiten naar ons toekomen voor hun buitenboordmotor. Niet alleen de recreant kan bij ons terecht, vele (zee) vissers vertrouwen op de kracht van onze buitenboordmotoren.

Boottrailers
Van kleine toerboot tot sportcruiser, voor elke type boot een passende trailer. Boatland is dealer van Freewheel trailers. Alle KALF trailers zijn van de beste kwaliteit zodat u veilig uw boot kan vervoeren.

Winterstalling en service
Niet alleen tijdens het vaarseizoen proberen wij u van dienst te zijn. Ook in de winterperiode dragen wij zorg voor uw boot. Zo beschikken wij over een grote, verwarmde winterstalling en voeren wij onderhoud en reparatie uit in de wintermaanden.

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA Serie-2

€ 39.500

Omschrijving

Nieuwe overjarige Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA Incl:TRIM LEVEL PREMIERE PACK INCLUDES: - COCKPIT CUSHIONS - STORAGE NET IN THE COCKPIT - CABIN CUSHIONS - LUXURY FOLDING SIDE BENCH ON STARBOARD CUSHION                FRONT SUNDECK MATTRESS SKI POLE ARCH DOUBLE BERTH COMPLEMENT Voor meer informatie neemt u contact op met: Boatservice Dannijs B.VSetheweg 187942 LB MeppelTel: 0031(0)522-240511

Algemeen

Referentie nummer2305
CategorieSpeed- en sportboten
Bouwjaar2017
Ligplaats Meppel
MotorisatieSuzuki DF 150 Nieuw
Afmetingen6,59 m x 2,48 m