Pedro-Boat

  • Adres:
  • W.A. Scholtenweg 94
  • NL-9636 BT, Zuidbroek

Pedro-Boat

U wilt een boot laten bouwen, aankopen of verkopen, wij hebben ruim 40 jaar ervaring…een ideale match! De afgelopen decennia hebben wij meer dan 1700 jachten gebouwd. Standaard en Custom Build. Onze jachten zijn van hoog kwaliteitsniveau en gebouwd met grote zorg en vakmanschap. Wij bieden u kwaliteit en deskundigheid en begeleiden u tijdens het gehele traject. Vertrouwen en gemak, dát is voor u van belang. Daarom hebben wij onze service en dienstverlening daarop afgestemd. Omdat wij geloven in de kwaliteit van ons product, bieden wij 5 jaar garantie op een nieuwe Pedro. Dit terwijl veel leveranciers standaard 2 jaar verstrekken op de onderdelen. Wij verlengen de garantie met 3 jaar omdat wij 100% achter de kwaliteit van onze schepen staan! Onze uitgebreide service houdt voor u in dat u transport,  (verkoop)onderhandelingen, winterstalling, service & onderhoud, zeilmakerij, verzekeringen en financiële/fiscale aspecten allemaal aan ons kunt overlaten. Dat is pas optimalisatie van gemak. Of u uw jacht wilt inruilen, u eerst uw eigen boot wilt verkopen of een financiering nodig hebt om tot aankoop over te gaan, wij zijn er voor u. Bij ons staat uw tevredenheid in ons product voorop! Die bereiken we door niet alleen uw droomboot te bouwen, maar ook garant te staan voor uw onbezorgd vaarplezier!

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Pedro Levanto 32

verkocht

Omschrijving

Een erg mooie Pedro Levanto 32 van uit het jaar 2017, met een zeer verrassende indeling. Deze Pedro Levanto 32 beschikt o.a. over een zijingang en een zeer ruime pantry.

Deze Pedro Levanto 32 is bij uitstek geschikt voor twee mensen die langer aan boord willen verblijven. Er is met deze Pedro Levanto 32 is slechts twee seizoenen gevaren, en verkeert zowel optisch als technies in nieuwstaat.

Algemeen

Referentie nummer6259-HADV
CategorieMotorjacht
Bouwjaar2017
Ligplaats Zuidbroek
MotorisatiePerkins-Sabre M92 4 cilinder (87PK)
Afmetingen9,67 m x 3,50 m x 0,95 m

Uitrusting

Zwemtraprvs
Zwemplatformverlengde zwemplatvorm
Zeerailingrvs