White Whale Yachtbrokers - Finland

  • Adres:
  • Samppaantie 385
  • 20960, Turku

White Whale Yachtbrokers - Finland

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Galeon 330 Fly

€ 119.000

Omschrijving

Drie hutten plus salon in 33ft boot.

Motoren Volvo Penta D4-260 met ca. 555 uur

Log-speaker
VHF
Plotter
Stuurautomaat
Boegschroef
Walstroom
Generator
tv-toestel
Kompas
Licht voor zoeken op afstand
Airconditioning
Koelkast
Warm water
Microgolfoven
Kooktoestel
Cockpitluidsprekers
CD + TV
Acculader
Hydraulisch gangpad
Zwemtrap
Cockpit tafel
Cockpit douche
Bimini Top
Boogzonnebeschermers

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar2008
Ligplaats Split, (CRO)
Motorisatie2 x Volvo Penta D4-260 met 555 uur
Afmetingen10,08 m x 3,42 m x 0,90 m