Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen

  • Adres:
  • Kraspolderweg 2
  • 1821 BW, Alkmaar

Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen

Welkom bij Nautisch Centrum Nicolaas Witsen
 
Wij snappen hoe belangrijk uw jacht voor u is. Het is niet alleen een lang gekoesterde droom van vrijheid en ontspanning, maar ook een kostbaar bezit. Daarom zorgen we met liefde voor uw jacht. Op ons werfterrein van 32.000 m2 is genoeg ruimte voor onderhoud, reparatie en stalling van uw jacht.
Buiten het vaarseizoen vinden elke winter ruim 700 jachten onderdak in onze winterstalling. Met de portaalkraan hijsen we jachten tot 50 ton uit het water. Heeft u een zwaarder schip, dan is daarvoor de helling geschikt, die een capaciteit heeft tot 300 ton. De jachten worden met moderne hydraulische botenwagens op hun plek gebracht. Het afmasten van zeiljachten gebeurt met een speciale hijsinstallatie.
 
Er zijn diverse hallen. Een aantal hallen zijn verwarmd en stofarm. In de speciale werkhallen kunt u naar hartenlust onderhoud uitvoeren aan uw jacht. Werkzaamheden die u uiteraard ook aan de experts van Nicolaas Witsen kunt overlaten.
 
Wilt u ook in de zomer zelf aan uw jacht werken? Van april tot oktober kunt u gebruik maken van de korte zomerstalling.
Voor scheepsbenodigdheden, bijboten, RIB’s, SUP boards, buitenboordmotoren en motoronderdelen kunt u terecht in de watersportwinkel Bootschappen Watersport. Nederlands grootste online watersportwinkel heeft ook een fysieke winkel op het terrein van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen.
Het kopen van een jacht doe je niet elke dag. Bij onze jachtmakelaardij kunt u terecht voor jachtbemiddeling, aan- en verkoop van uw jacht. Veel van de schepen liggen in onze hallen in Alkmaar.
 
Kortom: bij Nautisch Centrum Nicolaas Witsen vindt u alles wat u rondom het vaarseizoen nodig heeft. Van zomer- en winterstalling tot onderhoud, reparatie, refits, scheepsbenodigdheden en de aan- en verkoop van uw jacht kunt u vertrouwen op de vakkundigheid van het nautisch team van Nicolaas Witsen!

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Gruno 33 S Explorer

€ 78.500

Omschrijving

Een Gruno 33 S Explorer waar u zo kunt instappen en mee weg kan varen. Goed onderhouden met 2 hutten en een mooie salon. Sterke motor voor de rivieren

Algemeen

Referentie nummerB190820
CategorieMotorjacht
Bouwjaar2002
Ligplaats Alkmaar
MotorisatieVetus Deutz 128 PK
Afmetingen10,40 m x 3,50 m x 1,10 m

Uitrusting

Dekzeil(en)In de winter wordt de buiskap vervangen voor een winterdoek
ZwemtrapRvs
ZeerailingRvs
Overig

Rvs fietsenrek achterop het schip inclusief vouwfietsen. Ramen windscherm dienen opnieuw gekit te worden. Kleine lekkage.

Accommodatie

Gordijnengebroken wit
Huttenvoorhut met V-bedden, achterhut met tweepersoonsbed
Slaapplaatsen(op dinette)
VerwarmingEberspacher
Overig

Afstand bedienbaar zoeklicht.

Motor en electra

Bekijk informatie
Boegschroef6 pk
Accu2 x 280 Ah service accu's (2019), 1 x 140 Ah startaccu (2017), 1 x 105 Ah boegschroef (2019)
Omvormert.b.v. TV
Warm waterboiler 40 L