De Boarnstream International Motoryachts

  • Adres:
  • Industriewei 2
  • 9011 WH, Jirnsum

De Boarnstream International Motoryachts

Voor de koop of verkoop van uw schip. Het familiebedrijf De Boarnstream is sinds 1964 gevestigd in het hart van Friesland. Boarnstreamyachting is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de jachtmakelaardij in motorjachten van 10-30 meter door heel Europa. De Boarnstream is aanbieder van Totale Yachtservice (7000 m2 overdekte winterstalling, 2000 m2 overdekte waterhallen, 80 ton’s travellift, jachtwerf stalen motorjachten, jachthaven, refit, etc.). En al sinds jaar en dag exclusieve dealer van de merken Marex en Boarncruiser.rnrnVerkoophaven Boarnstream YachtingrnDe verkooplocatie van De Boarnstream (het dorpje Jirnsum), is perfect gesitueerd aan het Prinses Margrietkanaal, precies tussen Grou en Sneek in. De bemiddelingsschepen worden aan een uitgebreide (technische) inspectie onderworpen en worden vervolgens in opdracht van de verkopende eigenaar in uitstekende staat gebracht. In de zomer liggen de gebruikte jachten in onze speciale verkoophaven (ca. 140 ligplaatsen) en in de winter liggen ze in de overdekte showroom. De binnenstalling is geschikt voor boten t/m 30 meter.

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Boarncruiser 38 Classic Line

€ 210.000

Omschrijving

Live bezichtiging vanuit huis!
Op verzoek biedt Boarnstream nu ook een live bezichtiging aan via Whatsapp of FaceTime. Samen lopen we dan door het schip van uw voorkeur en kunt u iedere vraag stellen die u maar wilt.

Prachtige Boarncruiser 38 Classic Line, te koop van de eerste eigenaar! Het schip is zeer geschikt voor langere tochten. Geheel compleet uitgerust met o.a een generator, dubbelglas, twee douches en twee toiletten. Verder heeft het schip in de laatste jaren een aantal belangrijke technische en optische verbeteringen ondergaan. 

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar2007
Ligplaats Jirnsum
MotorisatieVetus Deutz DTA44 140 PK/103kW
Afmetingen11,40 m x 4,05 m x 1,10 m

Motor en electra

Bekijk informatie
AcculaderOmvormer / lader 12V / 2500 W / 100Ah
Generator8.000NE
OmvormerOmvormer / lader 12V / 2500 W / 100Ah