Anonieme aanbieder

  • Adres:
  • ,

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Princess 33 OC

€ 33.950

Omschrijving

Deze Princess 33 is een echte aanrader, zeer net schip vele zaken zijn verneuwd en heeft het afgelopen jaar een Refit gehad. Zowel buiten als binnen is het schip volledig aangepakt en voorzien van de luxe die je op een nieuw schip verwacht zodat deze nu weer vele jaren gebruikt kan worden. Als u serieus op zoek bent naar een schip dat betrouwbaar is rustig en snel kan varen. Moeiteloos te manoevreren door de beide motoren en een boegschroef. geschikt voor zowel weeekenden als een lange vakantie op binnenwateren en op zee dan is dit mogelijk uw schip. Wij stappen weer over naar onze passie, het zeilen.

Vernieuwd zijn: het complete verfsysteem ( te weten twee componenten Double Coat van de "IJssel", onderwaterschip is volledig osmosvrij , er is een compleet nieuw systeem antifouling (International)aangebracht in 2017. Kuiptent is van 2017 kan in delen worden gebruikt en zo nodig geblindeerd, Dek is voorzien van massief teakhout 14 mm, in prima staat. De ramen zijn van gekleurd materiaal zodat fel zonlicht wordt gefilterd. Watertank 200L is vernieuwd in 2019. Koeling en kookfornuis zijn nieuw (2018), alle elektra is uptodate: nieuwe automaten, nieuwe acculader (Victron), nieuw 300 Watt zonnepaneel met Victron Solarregelaar zorgt ervoor dat walspanning eigenlijk niet nodig is, Aardlek/automaat is nieuw (2019). warmwater via motor en elektra gebruik voor douche en wastafels, keuken. Aanrechtblad is vernieuwd, elektrisch toilet is nieuw(2018). Motoren hebben groot onderhoud gehad , alle filters zijn vervangen, Verwarming via gasgestookte Trumatic hetelucht kachel voor de hele boot. Dieptemeter is in 2018 vernieuwd. Marifoon is een Shipmate RS 8300 en de antenne  is nieuw (2019), ankerlier met 25 m ketting en een RVS anker, nodige Stootwillen en landvasten zijn aanwezig. Veel opbergruimte zowel binnen als buiten in de diverse kasten en onder de kuipvloer. Walstroomkabel. Twee originele Davits voor een mogelijke bijboot. Zwemplateau met zwemtrap. Navigatieverlichting is nieuw(2019). Vloeren in stuurhuis en kajuit zijn nieuw (2019). Blindering voor voorpiek en stuurhuis aanwezig. LED TV (2018) met ontvanger voor de NL kanalen en de provinciale zenders. Radio.

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar1980
Ligplaats
Motorisatie2 x Ford Mermaid 130 Hp turbo diesel
Afmetingen10,60 m x 3,45 m x 0,95 m

Uitrusting

Overig

Ankerlier

 Met 25 ketting en RVS anker

Stootwillen

Davits

Zonnepaneel 300 Watt

Nieuwe kuiptent met blindering

Accommodatie

Overig

2 slaapplaatsen in vooronder.

Gezellige kajuit met een eenvoudige handeling om te toveren naar een tweepersoons bed, veel opbergruimte en veel vernieuwingen.

Stuurhuis met stuurstoel en een extra stoel voor een tweede zitplaats naast de schipper, royale bank om lekker te zitten en tv te kijken. en ook eenvoudig te gebruiken als tweepersoonsbed.

Motor en electra

Bekijk informatie
Overig

Twee Ford Mermaid 130 Hp turbodiesel motoren, grote onderhoudsbeurt gehad dit voorjaar.

Schroefassen watergesmeerd

Buitenwaterkoeling indirect

Brandstoftank 500 L

Watertank 200 L Nieuw

Alle automaten vernieuwd

Aardlek en automaat nieuw

Accublader Victron nieuw

4 x 105 Ah accu

Boiler voor WW op motor en elektra 

Trumatic  hete lucht kachel