Lemmer Yachting

  • Adres:
  • Klaaskamp 3
  • 8531 XE, Lemmer

Lemmer Yachting

In de nabijheid van ‘s werelds grootste stoomgemaal, het op de UNESCO wereld erfgoed lijst geplaatste  Ir. D.F.  Woudagemaal, vind u op industrieterrein “Lemsterhoek”  een van de grotere jachtwerven van Friesland; Lemmer-Yachting.  Op een oppervlakte van meer dan 5000m², verdeeld over meerdere hallen, maken wij uw nautische dromen waar volgens het “One-Stop-Shopping” principe; één adres voor al uw wensen!
 
Van de aankoop van uw boot tot en met winterstalling. Maar ook voor het stralen, het naderhand schilderen/spuiten van uw boot, voor al uw scheepstimmerwerk, reparatie, (motor) onderhoud, refit en zelfs nieuwbouw. Alle facetten van de jachtbouw en jachtservice kunnen door Lemmer-Yachting  worden gerealiseerd onder eigen dak, onder eigen regie en eindverantwoording.
 
Dit biedt u als boot eigenaar enorm veel voordelen. U heeft slechts één adres en één aanspreekpunt.
 
Ongeacht het aantal en de diversiteit van de werkzaamheden aan uw boot; hij hoeft slechts één keer uit het water te worden gehaald en blijft, behoudens bij het stralen en spuiten, op dezelfde werkplek staan gedurende de gehele reparatie periode.
 
Dat is pas efficiënt werken!
 
Ons adres:
 
Lemmer Yachting
Klaaskamp 7
8531 XE Lemmer
Tel: 0514 – 534144 
Mob: 06 – 11884884
info@lemmeryachting.nl 
http://www.lemmeryachting.nl
KvK: 61638544
BTW: NL854424684B01 
 
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Aquanaut Drifter 11.50 AK Special

verkocht

Omschrijving

Schitterende luxe Aquanaut Drifter special aangeboden. Dit prachtige schip heeft altijd in een boothuis gelegen en ligt nu bij ons in de showroom ter bezichtiging.

Laat u verrassen door de luxe, ruimte en comfort! Twee gescheiden slaaphutten met tweepersoonsbedden, voorzien van airco, cv installatie, boeg- en hekschroef. In de voorkajuit een complete kombuis met 4 persoonsdinette om heerlijk te dineren. Daarnaast een sanitaire ruimte met aparte douche en toilet. In de salon heeft u veel ruimte om te loungen met gezelschap.  

De twee stille en krachtige Perkins dieselmotoren zorgen voor goede en comfortabele vaareigenschappen. De gunstige diepgang zorgt ervoor dat u op vele plekken kunt varen. 

Kom vrijblijvend langs om dit schip te bewonderen.

 

Algemeen

CategorieMotorjacht
Bouwjaar2004
Ligplaats Lemmer
Motorisatie2x Perkins 91pk
Afmetingen11,65 m x 3,85 m x 1,05 m

Accommodatie

Kooktoestel & brandstof2 op elektrisch, 2 op elektrisch en diesel.
VerwarmingAparte heteluchtverwarming.
AirconditioningKan ook verwarmen.

Motor en electra

Bekijk informatie
KoelingGesloten koelsysteem (droge uitlaat)