Jachtmakelaardij Wolfrat

  • Adres:
  • Oud Loosdrechtsedijk 165
  • 1231 LV, Loosdrecht

Jachtmakelaardij Wolfrat

Jachtmakelaardij Wolfrat heeft ruim 25 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste jachtmakelaars in motorjachten in Nederland. Dit feit op zichzelf is voor veel kopers en verkopers al voldoende reden om naar onze verkoophaven te komen.
Ons aanbod
Wolfrat is gespecialiseerd in de verkoop van motorjachten, kotters en vletten in de lengteklasse van 10 tot 15 meter. De meeste van deze jachten zijn van Nederlandse makelij en voorzien van dieselmotoren. De bouwjaren variëren van begin zeventiger jaren tot hagelnieuw. Prijzen zijn afhankelijk van bouwjaar, afwerking en staat van onderhoud. In onze verkoophaven is het hele jaar door een wisselend aanbod van 50 tot 100 door ons geselecteerde jachten te bezichtigen.
De ligging van onze verkoophaven is uniek. Midden in het hart van Loosdrecht, dat zelf een centrale watersport-functie heeft in de randstad, in Nederland en in Europa!

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Combi KOTTER

€ 76.500

Omschrijving

Volgnummer 3820, COMBIKOTTER, multiknikspant, 11,95m x 3,70m x 1,25m, bouwjaar ca. 1990, 1x 120 pk Ford Lehman diesel, type 2723E, boegschroef, romp staal, dek staal + teak, aluminium raamlijsten, teak interieur, besturing hydraulisch, hand ankerlier, zwemtrap, Victron 12/50 acculader, Vloeistof kompas, Sailor marifoon, 4/6 slaapplaatsen, geyser, onder water toilet, Webasto hetelucht verwarming, radio/CD/TV

 

Goed onderhouden, mooi gelijnde kotter met degelijk en gezellig teakhouten interieur. Sterke Ford 6 cilinder, boegschroef, gescheiden douche en wc

 

Algemeen

Referentie nummer3820
CategorieMotorjacht
Bouwjaar1990
Ligplaats Loosdrecht
MotorisatieFord 120 PK diesel. 6 cilinders
Afmetingen11,95 m x 3,70 m x 1,25 m

Uitrusting

ZeerailingRVS

Accommodatie

Materiaal, kleurenteak betimmering
Verblijfsruimtesafsluitbare voorkajuit, kombuis en dinette in kajuit, stuurhuis met royale bank, achterkajuit met gescheiden toilet en douche en eigenaarshut.
Verwarmingwebasto

Motor en electra

Bekijk informatie
Voortstuwing4 blads
Accu3 x 180 Ah
AcculaderVictron
Warm watervia geiser