Hét Motorboot magazine van Nederland
Passie voor varen
100% Motorboot
Actueel

Nerea NY24 nu verkrijgbaar via Jachtmakelaardij ZWF

Nerea NY24
Gepubliceerd op 17 juli 2019
Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland (ZWF) heeft het aanbod uitgebreid met de Nerea NY24 van het Italiaanse Nerea Yachts. Al eerder verkreeg de makelaar het dealerschap van Timeless Yachts en Nord Star.
Nerea NY24“De NY24 is werkelijk uniek op de Nederlandse wateren dankzij het unieke design”, laat de Friese makelaar weten. De zeewaardige boot is ideaal voor een dagje op het water of als tender bij een superjacht. Met een lengte van 7,35 meter combineert de boot een modern en tijdloos ontwerp met een grote leefruimte. Omdat de tafel in de cabrio cockpit omlaag kan, is deze ruimte te veranderen in een riant zonnebed. De open kuip kan naar wens worden uitgerust met twee ladekoelkasten, een verborgen gootsteen en een kachel.
Onderdeks bevindt zich een zitcabine met toiletruimte en luxe afgewerkt verblijf voor overdag. Deze ruimte kan bovendien omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Via een glazen luik met dubbele schuifdeuren krijgen opvarenden gemakkelijk toegang tot deze cabine.
De full options demo van de NY24 is verkrijgbaar voor € 307.110,-. Een naar eigen wens uitgeruste nieuwe NY24 is er vanaf € 217.800,-.
Mogelijk interessante artikelen

Meer berichten in deze rubriek

Voordelen van het Motorboot abonnement
12 keer per jaar thuisbezorgd én online
Onbeperkt toegang tot alle content
12 keer per jaar onze nieuwsbrief
Korting op interessante events
Ik word abonnee van Motorboot al vanaf 60,- per jaar