White Whale Yachtbrokers - Willemstad

  • Adres:
  • Lantaarndijk 8
  • 4797 SP, Willemstad

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Met 5 zelfstandigen kantoren in Nederland en 4 buiten Nederland, bieden wij u de zekerheid van zowel lokale kennis als een internationaal netwerk. Zowel voor aankoop als verkoop van uw schip biedt White Whale Yachtbrokers de meest complete en flexibele dienstverlening die u kunt krijgen. 
 
U kunt van ons verwachten dat wij objectief advies geven, werken met duidelijke overeenkomsten en een aparte klantenrekening hebben voor betalingen. Verder begeleiden en/of verzorgen wij taxaties en keuringen, kunnen we u helpen met een eventuele financiering en nog veel meer. Hiervoor rekenen wij een eerlijke vergoeding die mogelijk wordt gemaakt door onze efficiënte aanpak en enorm percentage aan succesvolle verkopen. Hiervan profiteren zowel de koper als de verkoper. 
 
Loopt u met plannen uw schip te verkopen, of vindt u niet wat u zoekt in ons aanbod? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. White Whale Yachtbrokers bestaat uit een hoofdkantoor inclusief fraaie verkoophaven in Willemstad (NB) en 5 zelfstandige makelaardijen in Enkhuizen, Sneek, Limburg, Vinkeveen en Den Bosch. Hiermee kunnen we vrijwel geheel Nederland bedienen. Ook als uw schip in het buitenland biedt, kunnen wij het verkoop traject geheel verzorgen.
 

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Combi Spiegelkotter 13.50 OK

€ 175.000

Omschrijving

Erg fraai gebouwde en comfortabele Combi Spiegelkoter 13.50 met open kuip. Het schip wordt aangeboden door de eerste eigenaar, is goed onderhouden, compleet uitgerust en vaarklaar voor een nieuwe eigenaar.

 

Deze Combi Spiegelkotter heeft een modern design met een klassiek tintje wat haar een chique uitstraling geeft. De kuip is lekker ruim en via twee openslaande deuren is de salon te bereiken. Hier treft u aan stuurboord een comfortabele zitbank aan met een separate stoel voor de "bijrijder". Hiermee kan deze meekijken met degene die achter het roer zit. Aan bakboord is over de gehele lengte van de salon, tot aan de stuurstand bergkasten gemaakt waarin de televisie te vinden is. Over de stuurstand gesproken, vanaf hier heeft u een goed overzicht op het schip en de omgeving. Uiteraard is er de nodige navigatie apparatuur te vinden en de autopiloot met afstandsbediening. 

 

Verder naar voren in het schip bereikt u middels een klein trapje het vooronder. Hier is een riant kombuis met aansluitend een gezellige dinette. In ditzelfde deel van het schip is ook de natte cel met zelfs een heus ligbad en een wasmachine. Als we verder doorlopen naar voren komt u in de voorpiek met een erg ruime hut. Deze is uiteraard voorzien van een tweepersoonsbed en ook hier weer veel opbergruimte. 

 

Dit is een erg comfortabel schip om langere tijd op te verblijven. De mooi lopende Volkswagen dieselmotor is een betrouwbare partner voor uw reizen. En als de weergoden het af laten afweten kunt u rekenen op de Kabola centrale verwarming zodat u er altijd warm bij zit. Wij bieden dit schip aan van de eerste eigenaar die haar altijd netjes heeft laten onderhouden en ze is dan ook direct vaarklaar voor een nieuwe koper. Interesse in deze chique combi Spiegelkotter 13.50? Neem dan zeker contact op via +31 (0) 168 820 208 of info@wwy.nl om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging aan boord van dit fraaie schip in Mook (NB).

 

Algemeen

CategorieSloep
Bouwjaar2006
Ligplaats Mook (NL)
MotorisatieVolkswagen 120 pk diesel
Afmetingen13,50 m x 4,25 m x 1,29 m

Accommodatie

Slaapplaatsen2 vast in de voorhut, 2 extra in de salon en nog 2 extra in de dinette.
Ovencombioven/magnetron
Magnetroncombioven/magnetron
Vriezervakje in koelkast

Motor en electra

Bekijk informatie
DraaiurenWordt nog mee gevaren dus kan afwijken.
Brandstoftank aantal2 x 450 ltr.
Kruissnelheidcirca
Max snelheidcirca
Verbruikbij 2.350 toeren met een kruissnelheid van ca. 12 km/uur.
BoegschroefSidepower SP95T
Accu4 x 220AH service (2017) + 1 x 55Ah start (2016)
AcculaderStuder
Warm watervia Kabola
Vuilwatertank & materiaalMiddels LED aanduiding.
WatertankmeterMiddels LED aanduiding.
BrandstoftankmeterVia peilglas.
Overig

- 2019 servicebeurt gehad

Strijkinstallatieelektrisch strijkbare mast