Jachtmakelaardij Kappers

  • Adres:
  • Sluispad Noord 1
  • 4797 SN, Willemstad

Jachtmakelaardij Kappers

Jachtmakelaardij Kappers is een full-service jachtmakelaardij die u professioneel begeleidt bij de aan- of verkoop van uw schip. Verkoopsteiger Bij verkoop krijg uw schip een ligplaats aan de unieke verkoopsteiger van Jachtmakelaardij Kappers. Aan de verkoopsteiger ligt een gevarieërd en wisselend aanbod van ongeveer 50 schepen waardoor u, als koper, heel eenvoudig en efficiënt verschillende schepen kunt bezichtigen en vergelijken. Gelegen aan de snelweg A29/A59 en aan de Volkeraksluizen zijn wij per auto en boot makkelijk bereikbaar. U heeft te maken met Hiswa Qualified Yachtbrokers die verstand van boten hebben en u dus goed kunnen adviseren. Openingstijden Om potentiële kopers maximaal gemak te bieden, hanteren we zeer ruime openingstijden. 6 Dagen per week geopend en gedurende de zomermaanden zijn wij op donderdag tot 20:00 uur geopend! Ook na het werk kunnen wij potentiële kopers ontvangen. Alles stellen wij in het werk om u de mogelijkheid te bieden langs te komen. Netwerk Omdat wij 6 dagen per week in contact zijn met booteigenaren én bootzoekers is het goed mogelijk dat de koper van uw boot al bekend is bij ons. Een match kan dan zeer snel gerealiseerd worden. Hét grote voordeel van een jachtmakelaar die weet wat er op de markt speelt! Wereldwijd adverteren Daarnaast adverteren we vanzelfsprekend ook op meer dan 20 binnen- en buitenlandse botenwebsites om uw vaartuig wereldwijd onder de aandacht te brengen. Kijkt u gerust eens verder voor het complete aanbod of neemt u contact op om de verkoop van uw schip te bespreken.

Meer informatie

Naam:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Vul de veiligheidscode in:

Island Packet 35 38

€ 89.000

Omschrijving

De Island Packet 35 heeft een 35 ft waterlijn maar meet 38 ft over alles. Vandaar dat Island Packet 38 een betere aanduiding zou zijn. Bij de bouw van de Island Packet heeft alles tot doel gehad om een sterk, zeewaardig zeilschip te maken. Dat is gelukt aangezien de romp van de Island Packet een 5x hogere impact kan hebben dan vergelijkbare boten. Daarnaast zijn de diesel- en watertanks onder de vloer geplaatst voor goede zeileigenschappen en zijn de dekken goed toegankelijk en veilig door de hoge voetlijst. 

Ook vanwege de doorlopende kiel en het roer op de skeg, maakt de Island Packet een uitermate geschikte boot voor (lange) zeetochten. 

Algemeen

CategorieZeiljacht
Bouwjaar1990
Ligplaats Willemstad
MotorisatieYanmar, 35 pk
Afmetingen11,65 m x 3,65 m x 1,40 m

Uitrusting

Ankers & materiaalPloegschaar, 16 kg met RVS ketting

Accommodatie

Materiaal, kleurenMassief teak interieur
TVmet Digitenne
Koelkast & voedingBijzonder grote bovenlader koelkast
VerwarmingWebasto HL32
Overig

Het interieur bestaat uit massief teakhout en overal zijn handgrepen zodat je veilig door het schip kan lopen. Alle ruimte is benut en daardoor veel opbergmogelijkheden.
De kuip is voorzien van een grote, diepe bakskist aan stuurboord en een ondiepe aan bakboord. Ook handig is de kleine koelbox in de stuurboord bank om je drankjes koud te houden. 

Motor en electra

Bekijk informatie
VoortstuwingMaxprop
Overig

De motorruimte is heel goed bereikbaar door middel van 3 grote openingen. 

LierenLewmar; 2 ST16, 2x ST43
Grootzeil27 m2
Genua37 m2
Fok12 m2, zelfkerende boomfok
Spinnaker104 m2
Overig

Het schip is kotter getuigd met een zelfkerende boomfok en een genua. De zelfkerende boomfok gaat automatisch overstag waardoor alleen de genua bedient hoeft te worden. Het grootzeil is voorzien van een lazy jack systeem.